|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-20-2008, 01:04 | #1 |
Tutuldum Kaldım Suskunum
Sana gitme demeyeceğim
Git de demiyeceğim Gözlerime dalgın özlemlerin Yüreğime kırgın sevinçlerin ölüsü sinecek biliyorum Çıkılmaz yollar gibi yokluğun Zamanı alıp götürecek avuntum Seni seviyorum demeyeceğim Sevmiyorum da demeyeceğim Hayallerle süslü geçmişin tenhalığında Yazılmayan Akla gelmeyen sözlerin yazgısında Son bulacak yorgunluğum Yutkunmak istedikçe boğacak coşkum Seninleyim demeyeceğim Sensizim de demeyeceğim Ve ben sana seni bildiğim içinde inanmadım Bilmediğim için kandım, kandım Kanadım Şimdi yalnızım Korkusuz değilim ki Herşeyi anlıyayım Herbir şeyde beni anlasın Sana aldandım demeyeceğim Gecikiyor dün artık Köşesi bir Düzlüğü dağınık Kafam olmuş karma karışık Sana unuttum demeyeceğim Unutmadım da demeyeceğim İçimde Çok derinlerde barınır gibisin Suçun,cezan bitmiş gitmemişsin Koca ömür tükenmiş sen tükenmemişsin Sana özledim demeyeceğim Özlemedim de demeyeceğim Sağır eder bu sessizlik Çığlık atıyor gölgemde kimsesizlik Sitem olur dilimde çaresizlik Sana öldüm demeyeceğim Yaşıyorum da demeyeceğim Yönünden kaçan rüzgarlar misali Yağmur olup ırmağa düşen damla emsali Uzun ömürler dileyeceğim kendime Sana hoşçakal demeyeceğim Dostçakal da demeyeceğim Sana hiçbirşey söylemeyeceğim TUTULDUM KALDIM SUSKUNUM |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|