|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-20-2008, 00:32 | #1 |
Deli Poyraz'ım Benim
Sesim bir ustura...
Kesiyor... Kesilmiyor... Gölgem bile kaçmış, Etrafımdaki parıltı yanlış, Hani aydınlık ?.. Elim elimde... Tutamıyorum... Bir üfürüyorum avucumdan Nefesimi... Karışmıyor havayla... Bir, bir Olmuyor... Paylaştıklarım ayrı... Oralar aydın, Gece ışığında, Gölgem yanımda. Bilmezdim... Ateşe doğru gittiğim Dönülmezmiş... Ve sen, Hediyem... Dünyayı yalana satıyorum... Boynuma astığım tüm zalim elveda Deyişlerimi, ince bir kolye ile Değiştiriyorum. Umumi aftır bizimkisi... Tüm ağırlığı deruhte ederek,başım dik, Basıyorum parmağımla şu güne... Atılan iftiralara benden de bir selam... Şapşal olmuş arzularım... Gel de anlayanı bul... Yeni bir nehir akıtıyorum... Omuzumdan avucuma, Damla damla, Parmaklarımdan süzülecek... Seher vaktinde köprülerden geçerek, Ömre bedel, İki elim ıslak, Sokağımdan geçecek. Deli poyraz'ım... Mevsimler dar bana... Dillere destan... Seriyorum esas bakışımı yeryüzüne... Mahşere kadar... Sesim bir ustura... Yıkıl dünya karşımda ! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|