![]() |
![]() |
#1 |
![]() Anneye Naz
-------------------------------------------------------------------------------- Kaç yaşımızda olursak olalım ne iş yaparsak yapalım anneye naz yapılır değil mi? Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı. - "Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yari açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : - "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karsı çıktı. - "Okula neden gitmek istemiyor musun bakayım?" dedi. - "iki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : - "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir...,Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki... - Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : - "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. - "Simdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden : - "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden - gösterebilir misin, anne ? " dedi. Sabri tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : - " Birinci ciddi neden, 52 yasında koskoca adamsın..... - ikinci ciddi neden ise , sen okulun dekanısın..." __________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() aynı aynı bizim kardeşle annemin sabahki diyalogları ama kerdeşim her zamanki söylediği hoca bugün gelmicek yada ders boş oluyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|