sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Şiirler ve Yazılar
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 03-27-2008, 22:46   #1
Kullanıcı Adı
geist-madchen
Standart çaresizliğin mektubu

SEVİYORUM UNUTMA BENİ

Gitmeliyim bunu anlıyorsun değil mi? Başka çarem yok gitmeliyim. Sensizliğin beni süründüreceğini bile, bile gitmeliyim. Sen sevmekten hiç vazgeçmeyeceğim ama olmayacak duaya âmin demek bizimkisi. Yıllar önce o sahilde seni ilk gören ben olmalıydım ve yüreğin o gün benim yüreğime dokunmalıydı. Şimdi gitmek zorunda kalmazdım. Şimdi bir sevdanın en güzel yerinde olurduk.

Birbirimizi bu kadar hak ederken bu kadar çok severken gitmek öyle dokunuyor ki yüreğime… Hayatımda ilk kez kabul ediyorum yenilgiyi kim bilir, korkağım belki. Senden değil, bu aşkın büyüklüğünden kaçıyorum. Ah be sevgilim ben kendimden kaçıyorum.

Hiçbir şey tesadüf değildir, buna inanırım ben. Her şeyin bir kurgusu vardır ve insan mutlaka kendisi için kurulmuş o şeyi yaşar. Şimdi gitmemde bunun bir parçası işte. İmkânsızı seçip, imkânsızı yaşayıp sonrada “ Bir gün yeniden ve bu kez sonsuza dek…” dey ipte gitmek başka nasıl açıklanabilir ki. Seninle o gece hiç hesapta yokken karşı karşıya gelmemizi ne tarif edebilir başka?

Bu kadar zaman hep aynı soruyu sordum kendime, sen hiç benim oldun mu? “Tamamen sana aidim” dedin mi? Cevabı olmayan sorular işte… Delirirdim bulamadıkça cevabını. Sonra bir kabullenmişlik çöktü yüreğime. Seviyordum ya seni ne önemi vardı gerisinin? Yüreğinde bir yerimin olduğunu biliyordum ya, fazlasını istemeye ne gerek vardı?

Ama sonra bu kadar basit olmadığını gördüm. Dayanılmaz bir yanı vardı bunun. Seni özlediğimi söylemek için bile beklemek zorundaydım. Sana sarılabilmek için günler, haftalar geçmeliydi. Sen en güzel en mutlu günlerini başkalarıyla paylaşırken ben sadece hayalinle yetinmeliydim. Olmadı aşkım yürütemedim. Bu aşkın tutsağı olduğumu fark ettim. Sonu belirsiz, yarını olmayan ve hiçbir zaman tamamlanamayacak olan bir aşkın tutsağı.

Gidiyorum sevdam bittiği için değil, bunu bil. Aksine sevdamı çok daha yukarılara taşımak için gidiyorum. Kendimi yenilemek, tutsaklıktan kurtulmak ve kim bilir bir gün senin karşına daha özgür, daha cesur çıkmak için gidiyorum. Ben terk etmiyorum seni. Ne seni nede sevdamızı bırakıyorum. Kalbimdesin ve hep orada kalacaksın. Ben yaşadıkça… SENİ SEVİYORUM UNUTMA BENİ…

geist-madchen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)