|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
03-27-2008, 22:07 | #1 |
sen sanarak kıskandım
İçimi yaralayan ses tekrar çağırıyor beni."Gelmem için bu kadar ısrar
ettiğine göre söyleyecekleri önemli şeyler var"diyorum.Peşinden ne zaman gitmek adına hamle yapsam gerçek ile hayal arasında ürkütücü bir çığlıkla benden kaçıyor.Kime sorsam karşılığı amansız bir sessizlik.Ne olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bir oyun sanki.Muhtaç olduğum gereksinimlerimin yanında düşündüğüm ya da düşünmek istediklerimin esiri olmuş gibiyim.Sanki ne yapmak istediğimi biri biliyor ve benden önce davranarak hayat akışıma benden önce yön veriyor.Bir çeşit hapishanede hissediyorum kendimi.Gardiyanlar ölüm uykusuna dalmış öylece uyuyorlar.Kurtulmam için tek ümidim ise içimden gelen o ses. Bütün hayatımı vermeye hazırım uğruna.Arıyorum sandıklarım aslında inandıklarımmış.Zaman ağlıyor çok mu geç artık yarına.Tanıyorum o sesi;bana çektiren masum bir aşkmış... Soğuk geceler hissettiklerimin karşısında sadece bir ayaz.Beklerim hasretle gündüzü.Yalvarırım her gece.Teselli etmek yıldızları bir de ayı.Esir almış karanlıklar sevdayı.Güzel rüyalar neden en derin duygulara saklanır ki?Meçhul denen manalar akarken kuytulara.Hayallerim birer damal oldu hiç durmadan yağıyor.Hicranlarım yağmur sonrası güneşi andırıyor. Pişman olmak sebepsiz ayrılığa benzer.Sorgulaması için bir nedeni olmadığından kabullenmek zorundasındır.Çare aramakla bılınacak bir şey olsaydı ne manası kalırdı.Onun seni bulması için ihtiyacın olan tek şey sadece "zaman"... Düştü gölgeler üstüme aciz kaldım.Sen yine aklıma geldin,tatlı rüyalara daldım.Hayallerimi ovdum kapanmak üzere olan izlerinle.Korkularımı kovdum,zor dayanmak kadere dolan gözlerimle.Halimde diz çökmüş günahlar vaziyeti vardı.Sen yoksun ümitlerin sönmüş eziyeti kaldı. Hüzünler,yüzü hatırlatıyorsa bir çekişlik nefesin olmaya razıyım.Sen yalnız gül yüzünde açsan ben her mevsim solmaya razıyım. Deryalardaki feryadı gam vurarak,gökyüzündeki mehtabı dert yanarak,çöllerdeki serabı sen sanarak kıskandım... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|