ßir hırcınLık wardı ßeni soqutan herseydn.. İçimde ÖFke! qözLermde NefreT..; Yaşama, İnsanLara, DuyquLAra.. LanetLer Savurdunm Her tekrar nefes Aldıımda.. Aklım, ßeynim Deildi Artıq ßeni yöneten.. Onlar ßasit ßir köLeydi ßenliqime.. Durmuyorlardı Hiç yaqan YaqmurLa Karısıp qözLermden SüzüLenLEr.. Terkedip qiderdi Ruhum ßazen ßedenimi.. HayaLLerLe yasardıkYa.. hani umutLara ßaqLanırdık!.. qeLmeyeceqini ßildiim KapıLara ßkardım araLıksız.. Sen olmadıqını.. olmayacaqını ßildiim Halde irkilirdim her Çalan teLefona.. YoLLarn uzunLuqu DEildi Aramızdaki uzakLık.. o Kadar yakınDıkKi aslında!.. .tÜkenmişti aramısda SözcükLer,ßitmiyordu ßaşlayan cümLELer.. Yarım KalmısTı bizim Öykümüz.. ßelki YanLıs ßir öykünün Kahramanı olMustuk.. Susmak Care qeliyordu zAmana...Korkuyorduk; DuyquLArm içimde ESir.. Kanıma Karıstı Artıq Nefretim.. Kusamıyorum SözcükLer Caresiz..! Ruhum Kayßoldu senin içinde.. SEni ararKen YaraLAr aldı her yeniden dediqinde; Yeniden ßir kayaya ÇarpTı.. ßetonLasmıstı KAlßin Yer YokTu sevqiYe.. Sevqin Korkundu.. Korkun Esirdi DErin ßir SesSzLiqe.. Derin İzlern KAldı ßu sefer ßedenimde.. KAlbim HayKırısLar içinde Her Sana KArdesim Dediimde.. Cok Canım Yanıor ßu Sefer Cok Kanım Akıor.. SucLu kimdi Yarqılayan Kmdi? MaSum Sözlerin ßüyüsüyDü ßendeKi. KAlemim anlaTamas SözCükLer ESir.. OnLar CAreSz ßir KAlßin Hükmünde..! SusMak qereKir ßazen.. Unutmak qereKir.. ßeLKi vazqecmek qereKir.. qİtMeK qereKir SesSzce..