|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
02-28-2008, 15:46 | #1 |
♣ Temel Ve Yunanlı Asker ♣
temelle yunan askeri
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş. Temel'in canı çok sıkılıyormuş. Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış. Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış. Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış. Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş. Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da: - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.." Uyanık Şöför Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen? - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey. - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim? - Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı. - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi??? - Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba.... Polis iyice şaşırır: - Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!? - Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum... - Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?! - Evet Memur Bey... Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der.... 'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...' Adam güler: 'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....' teknoloji Amerikali ile Türk arkadaş olmuşlar.Amerikali bizim Türk'ü Amerika'ya davet etmiş.Amerikali bizim Türk'e amerikanin heryerini gezdirmiş NASA'yıda gezdirmiş uzay araclarini göstermis.bizim türk demis sizde teknoloji büyük hayran kaldigini belirtmis Neyse türk türkiyeye dönmüs bu sefer amerikali türkiyeye gelmiş.bizim türk acaba amerikalıyı nereye götürsem gezdirsem diye düsünmüs. en sonunda hamama götürmeye karar vermis.amerikaliyla hamama giriyorlar her taraf buharrr tamama tamam pes vallahi hayran kaldim - Memlekete dönmüs eee türkiyede ne gördün YA arkadaslar bizim NASA boş iş,türkler insan yapıyorlar ben vardigimda zımpara cekiyorlardı demiş Katil Adamın biri falcıya gitmiş. Falcı adama ileride milyonlarca insanın ölümüne sebep olacağını söylemiş. Adam pişmanlıkla dışarı çıkmış ve insanlara acıyarak intihar etmeye karar vermiş. Tren rayının üstüne yatmış ama o da ne!! Küçük bir çocuk da kendini raya atmış, intihar edecek. Adam hemen gidip çocuğu kurtarıyor ve çocuğun ismini soruyor. Çocuk cevap veriyor : "Adolf efendim." Erkek ve gazete Kadin kahvalti sofrasinda gazete okuyan kocasina bakip söylenmis; ' - Keske bir gazete olsaymisim. Böylece bütün gün sıkı sıkı tuttugun ve ilgilendigin tek sey ben olurdum. Adam kafasini bile kaldirmadan cevap vermis; '- Evet keske sen bir gazete olsaydin; böylece yarin senin yerine yeni bir tane alabilirdim hayat kadını adam hayat kadınına gider derki kaç para der kadın yüz dolar der adam sana 300 dolar veririm ama döverek ben iş yaparım der kadında 300 doları duyunca hoşuna gider kabul der kadın. peki der ne kadar döveceksin der adamda paramı geri alıncaya kadar der. Erzurumlu Hacılar Zamanin birinde Erzurum'dan bir grup insan hacca gitmek için yola çikmislar. Van'a gelmisler. Van'in bir köyünde konaklamaya karar vermisler. O köyün de imami yokmus. Köylüler aralarinda konusmuslar ve Erzurum'dan çikip hacca giden bu topluluktan birini imam yapmaya karar vermisler. Bu insanlar hacca gidiyorlarsa bos insan degillerdir diye düsünmüsler. Nitekim tekliflerini içlerinden birisi kabul etmis. Her yil 400 koyun verilecekmis imama. Adam hacca gidip masraf yapacagima burada kalip yalandan imamlik yapar ve her yil 400 koyun sahibi olurum diyerek ise baslamis. Köylü camide toplanmis namaz kilinacak. Sayin imam baslamis namazi kildirmaya : - Erzurum'dan çiktim yola Van'da verdim mola 400 koyun verdiler bana, Allahuekber. .. Bu günlerce ayni biçimde devam etmis. Köylü bu ise biraz sasirmis ve konusmuslar aralarinda : - Daha önceki imam mi yanlis kildiriyordu, yeni imam mi yanlis kildiriyor? Bunu gidip Müftüye soralim. Sayin müftü has Trabzon’lu JJ Müftüye gelen halk her seyi anlatmis. Müftü köylüye dönerek : - Siz simdi hiç imama çaktirmadan köyünüze dönün ve namaz vakti camide toplanin ben de namaza gelecegim, diye emir verir. Herkes köyüne döner ve namaz vakti cemaat camide toplanir. Tabi ki Sayin müftüde camidedir. Imam namazi kildirmaya baslar. Birinci rekat : - Erzurum'dan çiktim yola, Van'da verdim mola, 400 koyun verdiler bana, Allahuekber. .. der hoca. Arkadan "öhö.. öhö!.." seklinde bir ses duyulur. Imam yakalandim herhalde diye korkmaya baslar. Ikinci rekatta sözlerinde biraz degisiklik yapar : - Erzurum'dan çiktim yola, Van'da verdim mola, 400 Koyun verdiler bana, yarisi sana yarisi bana... Allahuekber. .. Namaz bitince köylü Müftüye dönerek "Imam efendi namazi dogru mu kildiriyor? diye sorar. Müftünün cevabi : - Haçen birinci rekatta biraz sasirdi ama ikinc i rekatta isi düzeltti... Polıtıkacılar Bir otobüs dolusu politikaci seçim kampanyasi için Teksas'ta dolasiyorlarmis. Otobüs büyük bir çiftligin yanindan geçerken, soförün dalginligi yüzünden derin bir sarampole uçmus. Çiftçi kosarak gelmis, gece kurda kusa yem olmasinlar diye cesetleri gömmeye baslamis. Ertesi sabah, Serif sorusturma için çiftlige gelmis. Çiftçiye sormus: - Otobüsteki bütün politikacilari gömdün demek… Hepsi de ölüydü, eminsin, degil mi? Çiftçi cevap vermis: - Bazilari yasadiklarini iddia ettiler ama politikacilari bilirsiniz… Nasil yalan söylerler!.. |
|
|
|
02-28-2008, 15:51 | #2 |
temele koptum yaa sağol...
|
|
02-28-2008, 16:04 | #3 |
bişey değil ablammmm
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |