|
Fenerbahçe Kanaryalarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
02-28-2008, 12:23 | #1 |
Fenerbahçelileri kızdıracak şakalar
Bırakalım hakem çirkinliklerini ve sahada kalması gerekenleri. Gelelim işin en tatlı yönüne ve fanatik FB'lileri kızdırmak için hazırlanan ama onları bile güldürecek şakalara
* Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!... * Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet * Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede * Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu * Abi Volkan futbolu bırakıp kingbox salonu açacakmış!... * FB'nin aldığı en değerli kupa, çünkü şu an ANTİKA * Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... * Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenevli yan yana gelince ne yapılır? Cevap: Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir... * Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... * Fenerbahçelilerin bir kısma Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... * Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... * Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap: Rüya tabirleri kitabında... 100 YIL SONRA BİR HABER BÜLTENİ Türkiye Marstaki uzay istasyonunu kapatma kararı aldı.. * Kalem pille çalışan otomobiller artık tarihe karışacak... * Türkiye 325.000 dolar GSMH ile dünya birincisi... * Mesliste bu yıl ABD ye yapılacak para yardımının artırıma gidilmesi öngörüldü * Milli takımdan gelen üst üste 5. dünya şampiyonluğu.. *Fenerbahçe en sonunda TFF KUPASINI aldı. Klüp başkanı yaptığı açıklamada 100 yıl sonra gelen bu kupa için çok mutluyuz dedi. (Vatan) |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|