![]() |
|
Komik Resimler, Karikatürler... Komik resimleri burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() manyağa bak , tavşanım kızım ben :4 bulduğum yerde
![]() ![]() sapık değilim ben cık cık cık bu hatun milleti anlaşılmaz ki ne anlaşılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Almanyada olacan içicen hepsini :4 yani biraların ![]() ![]() ![]() yok öyleyim yok böyleyim kedimiş ulen bu hatun sildim seni ![]() sanal diye yemiş bizi ![]() ![]() lan sen iflah olmassın dur ben seni leğimleyimde gör ![]() ![]() ![]() - önce sen çişini yap - yok sen önden buyur - hadi yaa - küresel diye birşey var - ne o ? - küresel ısınma - eeee ? - eeesi yok işemek yok manyak kuruduk kaldık ![]() - o zaman niye gülüyon ![]() - sen niye gülüyon - beni böyle yapmışlar - benide şerrefsiz ![]() ![]() ![]() ulen bu duvarın malzemesinden çalmışlar , böyle yumuşak olurmu ? ![]() karım bunu bana armağan etti , bei çok sever canım benim ![]() ![]() ![]() yeaahhhhhhhh , shaolin kung fusu lan bu dağılın ![]() ![]() ![]() yerim lan annaneni (zaten yedim de) hadi partiye fıstığım senin gibi kırmızı başlıklı kızı da yirim ben :4 ![]() - salak ben senin annanenim deden değil bak hala suratıma baksana manyak , damaaatt bu senin gibi salak ![]() ![]() ne biçim hapmış lan buuu ![]() ![]() sıcak havalarda böylesi en iyisi hele ki klima yoksa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|