|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-20-2008, 10:14 | #1 |
Keşke Rüyam Olsan
Keşke Rüyam Olsan Tarifi yok bu dünyada... Hiç yaşanmamış duyguların hiç bulunmamış kelimeleri gerek anlatmaya. Söyle diyorsun ama, Ağzımdan çıkmıyor ki, alfabelere girmemiş o ses. Bilmiyorum, nasıl söylenir kaybolduğun yerin adresi. Göstereyim istiyorum, Bulamıyorum hiç bir tabloda, varlığının rengini. Kafam çok karışık... Öğrendiğimiz her şey yanlış mıymış yoksa ? İçtenlik olarak anlatılan, sevmek diye yaşanılanlar, Neden bu tarifsiz hislerim kadar güzel değillerdi ? Aşk mı, sevgi mi, şefkat mi, dostluk mu ? Hiç birine sığmıyor bu küflü kalıpların. Alışılmışların dışındayım. O an yaşadım. Yanağındaki veda öpücüğünde yaşadım, Pamuksu mutluluğu ve gerçek sandıklarımızın kalbimi ikiye bölmesini. Sana gülümserken ağladım. Kokun bile kalırken üzerimde, Sevgin nasıl sinmesin yüreğime ? İnsanlar uçamaz diye öğretilmiş bize, Sana ulaşmak istesem de, yere çakılıyorum her denememde. Benden ne istiyorsun ki ? Mutluluk mu ?... Tutabilsem onu vermez miyim sana ? Ama en az senin kadar beceriksizim kumdan kaleler yapmakta. Ya yıkılırsa... Keşke rüyam olsan... Bu aptal dünyanın doğrularıyla açıklanamayan o güzel anları yaşasak da doyasıya, Uyanınca saçma olsak. Gerçek olamayacak kadar saçma... Keşke rüyam olsan... Hayatım, işim, hayallerim bensiz kalsa, Ben hiç uyanmasam. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|