|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-19-2008, 12:32 | #1 |
AsHkIn rEnqy MawiyMİSh!
bir ben vardım, bilinmeyen bir şehrin, bilinmeyen bir yerinde, sonra, seni tanıdım beklenmedik bir şekilde. ansızın ama hızlıca girdin hayatıma önce meraklarım oldun zamanla tutkularım, korkularım ve vazgeçilmezim sevgin, mavi bir örtü gibi beni sardı. içimdeki firtınaların yarattığı köpükleri duruladı. acılarımı kuruladı. mavi sana olan aşkımın rengiydi mavi sonsuzluğun simgesiydi senden önce mutluluklar ertelenirdi gelişinle bu da değişti her yarım sen oldun, her yanım sen doldun şimdi ertelenenler, acılarım. aşkınla, senden önceki tüm dertlerimi unuttum, avundum artık seni üzmemek için, yaşamımın en sevinçli anlarını yaratıyordum. en güzel şiirleri, senin için okudum, en güzel hayallerimi, seninle yoğurdum. mecburdum... çünkü, seni üzmek en büyük kaygımdı. senden önce kendimi düşünmek ayıptı, bencillik, sevgililer arasındaki ayrımdı. kimi zaman, gözlerim daldı kimi zaman, gönlüm kanadı, yandı... yinede mutluydum seni seviyordum benim olman; yıllardır aranılan ve bir türlü ulaşılamayan paha biçilmez bir hazineyi, bulmak gibiydi sana böyle bağlanacağım en başından belliydi en kötülerin bitişleri, en iyilerin başlangıçları sendin sen, bu katarda en önde gelendin. fakat hiç ummadık bir anda yok oldun, gittin. yine zehirli yağmurlar yağdı üzerime, ıslandım gidişinle siyahın en koyusuna boyandım başladığım yerdeyim şimdi yine beni bulduğun yere, tıpkı bulduğun gibi bıraktın ßi tAnEDe ßeNdeN HaDi yiNe İiSiNİz |
|
|
|
02-19-2008, 12:42 | #2 |
çok güzeldi teşekkürler ela gözlüm
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|