|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-19-2008, 12:27 | #1 |
Seni özlemenin Kitabini Yazabilirim
SENİ ÖZLEMENİN KİTABINI YAZABİLİRM SeNi özLemenin Ne demek olduğunu sor bana, Yetmişiki dilde anlatabilirim Kitabını yazabiilirim/sayfalarca YaLnızlığın rezilliğini Kokuşmuşluğunu Ve çıplaklığını da Ama hiç kimse Kavuşmanın güzelliğini Sormasın bana/anlatamam Ben sana hiç Kavuşmadım ki! BiLmiyoRum Dudakların nasıldır. Sıcak mı/ateş topu kadar, Yoksa soğuk mu Buza kesmiş bir bardak su gibi? KıvrımLarına Kırmızı karanfillermi tutunmuş, Küle gizlenmiş kor mu var? Tenime değdiğinde dudakların Cemremi düşer bedenime Mızrap değen bir saz teli gibi Titrer mi yüreğim/bilmiyorum Ben hiç dudaklarına dokunmadım ki! Bir kadını sardığında kolların, Ürkek ceylanlar Nasıl kurtulur tuzağından? Dolu yemiş yaprak gibi Nasıl titrer bir yürek? Ellerin nasıl okşar bedeni, Goncalar Nasıl güle döner/sıcaklığınla/Bilmiyorum Hiç sana sarılıp yatmadım ki! Kısacası: Tatmadım kavuşmayı/anlatamam AmA sENİ özlemenin kitabını yazabilirm Anlatabilirm daldaki kuşa/topraktaki solucana. Yokluğunda /yıllardır Özlemine dayanmayı öğrendim Yokluğuna katlanmayı Aşağılık avunmayı öğrendim/nasılsa Ustası oldum beklemenin Tükenmek pahasına Ama hiç kimse kavuşmayı iKi derenin birbirine karışıp Sarmaş dolaş aktığı yatağın yorgunluğunu Sormasın bana/anlatamam Çünkü senle ben, Ayrı kaynaktan doğmuş Sularında hasretleri taşıyan Başka denizlere koşan iki ırmağız Birbirimize uzak topraklarda tüketirken yılları Aynamızda ayrı gökleri yansıtırız İşte onun için İki dere nasıl karışır birbirine Nasıl sığar iki nehir bir yatağa/bilmiyorum SeNinLe Hiç aynı yatakta coşmadım ki! Sen bana yalnızca Ve sadece Kahpe sensizliği sor Rezil beklemeyi özlemeyi sor Tanrı şahidimdir Kurda/ kuşa Dağa/ taşa bile anlatabilirm Demem o ki/ uzaktaki yakınım: Vuslatlara yabancıyım. AmA SeNi ÖzLeMeNin KİtAbıNI yaZAbiLİrİm!!! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|