|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
02-16-2008, 03:05 | #1 |
Amerikan ve Türk Ağızları
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ?
Turk: noluyo lan burda ? Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum... Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık... Amerikan: nasıl gidiyor mike? Turk: nörüyon la? Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Turk: salavat getir ulan ... Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Turk: bu ne hâl lan Amerikan: hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun? Turk: la süleyman, kap iki bira gel bakim hemen! Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: Allah cezanı versin nurcan! Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Turk: Allahım sabır ver, sus lan yeter! Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Turk: ayvayı yedik. Amerikan: help me please... Turk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!! Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur... Turk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek... Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma Turk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Turk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !! Amerikan:BI... bir kac soru sorabilir miyim? Turk: polisim ben! nerdeydin lan dün ? Amerikan:: gidebilirsiniz arkadaşlar. Turk: toz olun!! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|