![]() |
|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#21 |
![]() Yalnız Kalsın
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Yarası Saklı
kurtarın beni tutun elimden düşmeden kollayın beni korkar oldum ben herşeyden unutmam seni çok acı verdin giderken hala çok yeni yarasi sakli derimde yok mu bunun ilacı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Zaman Geçti
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|