02-09-2009, 10:49 | #1 |
Hörre
Hörre
Tarife ait bilgiler -------------------------------------------------------------------------------- Yemek : Hörre Tür : Çorbalar Mutfak : Türk mutfağı Süre : Zorluk : MALZEMELER 2,5 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı salça 3 yemek kaşığı un 5 bardak su 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Bir tencerede 2 kaşık tereyağı ile unu, kısık ateşte kavurun. Rengi dönünce yavaş yavaş suyunu da ekleyin, sonra tuz ve karabiberini ilave edin. Sürekli karıştırarak dibi tutmasını engelleyin. Küçük bir tavada yarım kaşık tereyağını eritin ve salçayı da ekleyin.Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirdikten sonra, sıcak olarak servis yapın. |
|
|
|
05-08-2021, 14:39 | #2 |
ilginç bir tarif
|
|
10-12-2022, 10:16 | #3 |
Tarif için teşekkürler, elinize sağlık
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|