|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-23-2010, 11:51 | #1 |
malatya Spor Lisesi
Malatya Spor lisesi Malatya - Elazığ karayolu 7. Km bulunan Mişmiş park girişinde ilimiz Orduzu Bahçebaşı mahallesinde bulunmaktadır. n2002 Yılında mülkiyeti hazineye ait iken Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Burs ve Yurtlar Dairesi Başkanlığına tahsis edilen 2755 nolu parselde kayıtlı 65.000 m2 saha üzerine yapılmıştır.
nİl Özel İdare Müdürlüğü bütçe imkanları ile Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Binası olarak yapımı 2002 Yılında başlatılmış ve 2004 Yılı Nisan ayı içerisinde bitirilen Kız Öğrenci Yurdu aynı yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilerek 2004-2005 Eğitim öğretim yılında Spor Lisesi olarak eğitime başlamıştır. nOkul binası Zemin üzerine iki kat olarak inşa edilmiştir. n Bodurum Kat; Duş kabinleri, çamaşırhane ve kalorifer dairesi olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. nZemin Kat; idari odalar, yemekhane ve mutfak olmak üzere 3 bölümden oluşmaktadır. n Birinci Kat; 12 yatak odası ve iki etüt odası olarak yapılmış, yatak odaları bakanlık onayı alınarak birleştirilip 6 derslik haline dönüştürülmüştür. n İkinci Kat; 12 adet yatak odası ve 2 adet etüt odasıdır MİSYONUMUZ;
VİZYONUMUZ;
2005-2006 Öğretim yılında Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği okullar arası yarışmalarda okulumuz öğrencileri;
Telefon:0422 311 23 23 Fax:0422 311 44 77 E-POSTA:[email protected] Okul Müdürü E-Posta : [email protected] |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|