|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
01-20-2008, 23:19 | #1 |
Chat Yapabilme İhtimalini Sevdim
Ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim
Sensiz can sıkıntılı bir ortamda vazcaydım Bilgisayarımı iş için kullanmaktan Ve artık BİLGİSAYARIM´da BAŞLANGIÇ´a İlave edilmişti chat odam Ben seninle bir gün o odada Chat yapabilme ihtimalini sevdim. Sana şiirler biriktiriyordum BELGELERİM klasöründe Ama sen yoktun... Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ´da ONLINE olma ihtimalini sevdim PASSWORD´u yazmamla başlayan Ömrümün en uzun Ömrümün en kısa Ömrümün en çocuk Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyorum Çünkü sonunda sen orada oluyordun. Connect oluyordun Ben senden E-MAIL alma ihtimalini sevdim Ben seninle bir gün okullara 200 metre bir cafede Ben seninle ofisteki kalabalığımın ortasındaki masamda Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadığı sessiz odamda,chatte olma ihtimalini sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda yaptığımız chatleri sevdim Bir çiçek SCRIPT´ini bir gül SCRIPT´ini sevdim Ben yıldızları sevdim Download alanlarından gelip BİLGİSAYARIM´da durdular Ben seni hiç sevmedimki Beni KICK´lediğinde AUTO JOIN olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim DISCONNECT olduğumda Yalnız olduğumu anladığımda Odayı yeniden kurmayı sevdim Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara CAPS LOCK´ı öğretmeni sevdim ACTION´larla konuşmanı İnsana hatırlatmanı Chat´in bir adınında GEYİK olmalığını Ben seni hiç sevmedim ki Düştüğün zaman Düşmeni sevdim SERVER´ı sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevmedim Korkuyordum sana alışmaktan Yine de sevdim gülümsemeyi BYE deyip ayrılışının ardından Ben seni hiç sevmedim ki Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Ben chatlersem ADAM GİBİ chatlerim… |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|