Uzun zaman önce fazla kilolarımdan kurtulmak için diyete başlamıştım ve bu diyet sayesinde kısa süre içerisinde istediğim kiloya inmeyi başarmıştım. Ani verilen kilolar nedeniyle vücudumun belirli bölgelerinde sarkmalar meydana gelmişti. Bu sarkmaların çoğunu birkaç doğal yöntem uygulayarak neredeyse yok edebilmiştim ancak kalçamdaki sarkıntılar bir türlü geçmek bilmiyordu. Her ne kadar göz önünde bulunmayan bir yer olmasına karşın, beni rahatsız ediyordu. Bunun için doktor arkadaşıma danıştığım da bana kalça estetiği yaptırmamı önerdi. Kendisinin de önceden Gökhan Haytoğlu’nda estetik yaptırıp çok memnun kaldığını söyledi. Ben de biraz araştırma yaparak kalça estetiği hakkında bilgi topladıktan sonra operasyon geçirmeye karar verdim. Önceleri estetik yaptırmaya korksam da tek çare bu gibi gözüküyordu, hem arkadaşımın kendisi de yaptırıp memnun kalmış olması bu konuda güvenmemi gerektiriyordu. İletişime geçmemin ardından operasyon içi gerekli olan tüm işlemleri tamamlamıştık. Operasyon başarılı bir şekilde sona erdikten bir süre sonra kalçalarımın eski halinden eser kalmamıştı. Kilo verdikten sonra artık sarkık bölgelerimden kurtulmuştum. Gökhan Haytoğlu sayesinde kalçamdaki sarkmalardan kurtularak daha estetik bir görünüme kavuşmuştu. Eğer sizin de bu tarz bir sorununuz var ise ve bundan rahatsız oluyorsanız Gökhan Haytoğlu’nun bu rahatsızlığını ortadan kaldırabileceğine emin olabilirsiniz. Popo estetiği hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve iletişime geçmek istiyorsanız
buraya tıklayabilirsiniz.