Kendimi bildim bileli her zaman insanlarla iletişim kuramazdım ve kalabalık yerlerde çok fazla vakit geçirmekten de hoşnut olmazdım. Bunu bir süreye kadar kendim bile fark edemezken üniversiteden bir hocam bunu fark etti. Bana ilk başlarda ne zaman fark ettiğimi, bu konu hakkında neler yaptığımı sordu. Sonrasında House Of Human adı verilen bir yeri önerdi bana. Burada bu sorunlarımın üstesinden gelmeme yardım edebileceklerini söyledi. Ben de hiç vakit kaybetmeden hocamdan bilgi toplayıp House Of Human ile iletişime geçtim. Bir süre sonra koçluk çatısı altında eğitim almaya başladım. Eğitimlerimin ilk zamanlarında fazla bir etki etmiyor gibi gözüküyordu. Ancak zaman yavaş yavaş geçtikçe eğitimin benim üzerimdeki olumlu etkisi de gittikçe artıyordu. Artık eğitim bittikten sonrasında ise neredeyse o eski sorunlu halimden hiç eser kalmamıştı. İnsanların arasına rahatlıkla karışabiliyor, onlarla iyi iletişim kurabiliyordum. Hatta derslerimde bile daha başarılı hale gelmiştim. House Of Human sayesinde bu çekingenlik sorunumdan tamamı ile kurtulmayı başarmıştım. Eğer siz de insanlarla iletişim kuramıyor ve kendinizi ortaya çıkaramıyorsanız House Of Human bu sorunları ortadan kaldırmak için en iyi çözüm yoludur. Koçluk eğitimi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve House Of Human ile iletişime geçmek için
https://houseofhuman.com/egitim/prof...rogrami-acsth/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.