sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-27-2019, 12:36   #1
Kullanıcı Adı
kadircetin4921
Standart Dizüstü Bilgisayar Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Dizüstü bilgisayar gibi birçok elektronik cihaz seçiminde pek çok kişi ihtiyaçlarını doğru belirleyemiyor ve bu sebeple hatalı tercihler yapıyor. Siz de bu pişmanlığı yaşamamak adına ihtiyaçlarınızı tam olarak belirlemeli ve bu bağlamda ürünler satın almanız gerekir. Dolayısıyla bu aşamada yapmanız gereken ilk şey cihazı hangi amaçla kullanacağınızdır. Dizüstü bilgisayarı oyun oynamak amacıyla mı yoksa sadece iş amacıyla mı kullanacaksınız. Bu sebeple iş amacıyla kullanılacak olan cihazda ekran kartı pek önemli bir unsur değilken, oyun oynamak amacıyla alınacak olan bilgisayarlarda ekran kartı oldukça büyük bir öneme sahiptir. Buradan da anlaşılacağı gibi bu durum ihtiyacın ne denli olduğunu gözler önüne sermektedir. Oyun oynamak için dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorsanız, bazı markalar oyun severler için özel olarak oyun bilgisayarı tasarlamıştır. Onlara yönelmek tercihlerinizin doğruluğu açısından oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Siz de tüm dizüstü bilgisayar modellerine https://www.incehesap.com/en-ucuz-di...yar-fiyatlari/ adresinden göz atabilir ve satın alabilirsiniz.
Dizüstü Bilgisayar Satın Alırken İşletim Sistemi Ne Kadar Önemlidir?
Dizüstü bilgisayar alırken işletim sistemi konusunda çok fazla seçenek bulunmamaktadır. Dolayısıyla bazı firmalar sunmuş oldukları bilgisayarları işletim sistemi olmadan satışa çıkarmaktadır. Freedos olarak adlandırılan bu olay dizüstü bilgisayarın daha uygun bir fiyata satılmasına olanak sağlamaktadır. Fakat bu tarz bir cihaz aldığınızda ise bir de sizi işletim sistemi kurma derdi bekliyor olacaktır. Dolayısıyla işletim sistemine sahip değilseniz ve kurulum konusunda da bilginiz yoksa bazı problemler yaşayabilirsiniz. Bunun dışında piyasada Mac OS ve Windows işletim sistemlerine sahip cihazlar bulunmaktadır. Mac OS işletim sistemine sahip bir cihaz satın almak isterseniz sadece Apple markasına sahip olan cihazları almanız gerekir. Çünkü bu işletim sistemini geliştiren ve satışını yapan firma Apple firmasıdır. Eğer işletim sistemi konusunda herhangi bir standardınız bulunmuyorsa Windows işletim sistemini tercih edebilirsiniz. Ülkemizde satışı yapılan pek çok bilgisayar, Windows işletim sistemiyle birlikte satışa sunulmaktadır. Bu sayede hem fiyat konusunda hem de tercih konusunda pek çok seçeneğiniz olacaktır. Piyasada Windows 7 ve Windows 8 yüklü cihazlar en fazla satılan ürünler arasındadır.
kadircetin4921 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)