|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
01-18-2008, 23:28 | #1 |
Selocanım..
x kişi: selocanım canım benim 100 kontör versene beaa
selocan: deee get x kişi: antenlerine kurban olduğum manitayı arıyacam selocan: benı niye adam gibi birine selocan yapmadılar yaaa x kişi: selocan bea yüzde kaç kişinin telefonu çekiodu? selocan: %94.5553 kişi biz selocanlar sayesınde hebele hübele x kişi: ben yüzde altılık bölümdeyım galıba tel cekmio lan bak şuna selocan: böğğğğğğ ühühühühüh x kişi: noldu selocanım?? selocan: gözüme toz kaçtı da.. selocan: bu rusya sana yaramadı bea abi x kişi: doğru diyon selocanım.karımı özledim selocan: arasana x kişi: iki nataşa arasında çekmezki selocanım selocan: çeker çekerrrr x kişi: dur arama lannnn x kişi: selocan sen bu telefon işinden çakıyon di mi? selocan: boşuna selocan demiyorlar abi? x kişi: beyonce nın telefon numarasını versene bana?? selocan: gene gözüme toz kaçacak anlaşılan x kişi: selocan koş şu marketten sıgara kap gel selocan: abi ben telefonun çekmesı için varım ayak işleri için diil x kişi: çok konuşma hadi selocan: peki abiii x kişi: selocanım selocan: ne o canım manım yok öle samimi olmak x kişi: hönk??? x kişi: ühühühühhü selocan: noldu abi?? x kişi: gözüme toz kaçtı da selocan: abi o benım laffım yaaaa.ben ıkı dağ arasında cekmez ki diyom mu??? x kişi: lan selocan ne diyecem selocan: ne diyecen abi?? x kişi: ulan reklamda sarı saçlı mavı gözlü gösterıyolar.bana senın gibi dallaması gelioooo Yolda atılması muhtemel laflar 1:boynuna telefon asmış bir kız geçmektedir x: lan oğlum bu telefon ıkı dağ arasında çekıomuydu??? y: çekmez mı abi beaaa?? 2: güzel bir kız geçmektedır x: pardon bişii sorabilirmiyim güzelkız: buyrun x: sizin selocanınız var mı?yoksa ben sizin canınızdan çok sevdiğiniz selocanınız olurum 3:yine güzel bır kız gecer x: oy oyy oyy hatuna bak beaaa y: ben bunun selocanı olsam ıssız adada bılem cekerım 4:güzel bir kızın yanına gidilir x: pardon sizden rica edebilirmiyim?? güzel kız: buyrun x: selocanım ol.doğu expresine binelım.heryerde çekelim |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|