sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-08-2018, 15:18   #1
Kullanıcı Adı
selincelik
Standart Hisse Senedi İle Şirketlere Ortak Olun

Farklı bir şekilde yatırım gerçekleştirmek için kullanılan forex piyasası gibi önemli bir diğer piyasada borsa piyasasıdır. Türkiye'de borsa yatırımlarının gerçekleştirilmesi için toplu bir şekilde işlem yapılan Borsa İstanbul piyasası bulunmaktadır. Borsa İstanbul üzerinde halka açılım gerçekleştirerek sermayesini eşit parçalara ayıran ve bu belgeleri halk ile paylaşan firmalar hisse senedi vasıtasıyla halkın şirkete ortak olmasını sağlarlar. Bu senetler kıymetli bir evrak olarak Borsa İstanbul üzerinde gerçekleştirilen işlemler sayesinde alım-satım görürler. Borsa İstanbul üzerinde yapılan alım-satımlar sayesinde şirketler halka açık olarak belirli bir kısımlarının satışa sunmuş olurlar.

Yabancı Hisse Senedi İçin Forex Piyasası

Borsa İstanbul üzerinde Türkiye piyasasında işlem görmekte olan firmaların hisse senedi evraklarının alım-satım işlemleri sunulmaktadır. Fakat sadece Türkiye genelindeki şirketler ile ortaklık sağlamayı amaçlamayan yatırımcılar farklı ülkelerin hisselerinde yatırım yapma talebinde bulunabilirler. Bu gibi bir talepte bulunulması noktasında forex piyasası yatırımcılara imkan sağlamaktadır. Türkiye'de İntegral Forex firması üzerinden yabancı ülkelerin senetlerine yatırım yapan birçok kişi bulunmaktadır. Forex piyasasında detaylı bir şekilde işlem gerçekleştirilerek senet alım-satımı yapılabilir.

Forex Piyasasında Hisse Senedi İşlemleri

Forex piyasası döviz ve altın gibi değerli emtiaların alınıp satıldığı bir piyasa olarak bilinse de yatırımcılarına hisse senedi üzerinde işlem yapma avantajı da sağlamaktadır. Forex piyasası üzerinde fiziki olarak bir alım-satım işlemi yapılmazken sadece senetlerin hak sahipliği elde edilir. Döviz piyasası ve altın piyasası gibi hem çift yönlü hem de kaldıraçlı işlem yapılabilmesi senet alım-satım işlemlerinde avantaj sağlamaktadır. Forex piyasasında senet işlemleri yapılmasının ana mantığı düşükken alınıp yüksekken satılarak kar elde edilmesidir. Bu nedenle senet işlemleri için integralforex.com.tr sayfası üzerinden alım-satım işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir.
selincelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)