sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-01-2014, 22:31   #1
Kullanıcı Adı
TeknoCini
Standart arabam360

Bizim arabada sorun olmuştu arabam360.com da çalışan bir babamın arkadaşı siteyi tanıttı bize falan neyse girdik siteye arabanın sorunu online müşteri temsilcileriyle belirledik falan cidden hizmet anlayışları çok iyi herkese tavsiye ederim çok kaliteli iş yapıyorlar ve yarı yolda bırakmıyorlar üstelik fiyatları da çok ucuz ve Türkiye'deki ilk online oto teşhis kurumudur. Herkese tavsiye ederim çok memnun kaldım üstelik sitede talep ettiğiniz sigorta türünde uygun fiyatlı teklifler bulabilirsiniz. Araç kiralama kaporta boya ve teknik servis gibi işlemlerinizi en basitinden online platformda yapmanıza yardımcı oluyorlar ben şahsen çok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum bu konuda. Sitede bir çok hizmet mevcut arabam360 ın müşterilerine sunduğu uygun fiyatlı kaliteli hizmet skalasından size en uygun olanını seçin ve gerisini onlara bırakın. Ayrıca Türkiye çapındaki yetkili ve özel servislerden özel indirimlerden yararlanabilirsiniz.Arabam360 müşterisi iseniz ücretsiz olarak aracınız hakkında 7/24 destek ekibine ulaşabiliyorsunuz. Aracınızla ilgili yaşadığını bir problem, veya kiralamak, servisi hakkında bilgi almak istediğiniz tüm araç işlemlerinizi bu sitede online olarak hızlı ve kaliteli hizmetle yapabilirsiniz. Aracınızın ne sorunu olduğunu bilmiyorsanız bile arabam360 ekibi uzman ve geniş personeliyle sizin sorununuzu bulacak ve yardımcınız olacaktır. Aracınızın ihtiyacı doğrultusunda aracınızın periyodik bakımını mekanik arıza testlerini ve bu gibi işlemleri hızlı kaliteli ve hesaplı bir şekilde online olarak gerçekleştirebileceğiniz bir Türk sitesi olan arabam360.comun sunduğu hizmetlerden hemen yararlanmak için üye olmanız ve aracınızın herhangi bir şikayetini destek ekibiyle dile getirmeniz yeterli oluyor.Arabam360 üyelerine araçları hakkında alacakları her türlü profesyonel destek ve yardımı yapabilmek amacıyla kurulmuş bir şirkettir. Aracınız hakkında olan bir şikayeti internet sitesinden dile getirip bir ton masrafın altına girmeden oturduğunuz yerden online olarak öğrenebilir ve dilerseniz sigorta işlemlerini başlatabilirsiniz.Arabam360.com u cidden çok beğendim ve herkese tavsiye ediyorum beni bir ton yükten kurtardı.
TeknoCini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 18:24


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog boşanma avukatı istanbul
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım düşmeyen takipçi satın al