![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() --------------------------------------------------------------------
IcedHeart : etimesgut a gitcez Taksici : tabi abi tarif edersiniz IcedHeart : yok bende pek bilmiyorum yolu ba$ka taksiye bineyim * taksiden inilir arkadan bagiri$ abi gel hatirladim -50 dakika sonra IcedHeart : hani hatirlamiştiniz ? Taksici : abi valla hatirladiydim gene unuttum şimdi buluruz -80 dakika sonra IcedHeart : ucak kacti biliyormusunuz ? Taksici : olsun abi buluruz sonuc : cinayete yeltendim... --------------------------------------------------------------------- Üniversitedeyim O Aralar Vizeye geç kaldık Taksi ile geldik okula ama ben yine rahat durmadım : IcedHeart :abi senin adın neydi ? Taksici : Metin IcedHeart : peki sana tekrar bineriz ... Taksici : lan ..am*na ko*duklarım (okul kapısından içeri deparladık tabii) -------------------------------------------------------------------- IcedHeart : abi sigara iciliyor mu takside Taksici : sigara, esrar, icki hepsi iciliyor anasini satiyim IcedHeart : yok abi ben sadece sigara iciyim Taksici : olur ic, bi tane de bana ver ------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- Radyoda Sertap ın Every Wat That I Cancalmaktadir, sarkinin nakarat kismi gelir. Taksici : abi burda ne diyor? IcedHeart : ? Taksici : Altay (i'll try) falan diyor ben anlamadim? IcedHeart : ha..sey diyor, seni sevmek icin elimden geleni yaparim diyor. Taksici : haaa..simdi oldu tamam...e guzelmis. IcedHeart : oyledir.. -------------------------------------------------------------------- (seyir esnasında yan taraftaki arabanın içinde seyahat eden bir çekik gözlü hatun görülür) Taksici : bak şuna ya... çok merak ediyorum bu uzak doğulu hatunları. IcedHeart : neden? Taksici : dar oluyomuş... IcedHeart : ... ![]() Taksici : .a*ı IcedHeart:haaaa!! ---------------------------------------------------------------------- alıntıdır |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|