Biobaby Günlük bakım serisi
Sağlıklı bol kahkahalı günler
J anneliğimin ilk ayında sizlerle çok güvendiğim Biobaby ürünlerini paylaşmak istedim. Ablamın tavsiyesiyle kullanmaya başladığım bu günlük bakım serisiyle ben de bebeğim de çok mutluyuz. Bebeğim doğmadan önce ablam günlük bakım serisini alıp getirdi. Çok araştırmış incelemiş. Bebeğim doğduğu günden beri biobaby şampuanıyla yıkandı bebek yağıyla yağlandı ve tabi ki onun pürüzsüz poposu pişik kremi sayesinde hep ilk gün ki gibi kaldı. Hafta da bir banyo yapıyoruz mis gibi kokuyoruz. Daha sonra biobaby bebek yağıyla bebeğimin vücudunu yağlıyorum çok şükür bugüne kadar cildi hiç kurumadı. Temizleme mendilimiz sürekli yanımızda titiz bir anne olarak tahriş edeceğimden çok korkuyorum ama biobabynin ürünleri dermatolojik olarak test edilmiş bu yüzden ne kadar çok silsem de bir tahrişler karşılaşmadım. Yaz tatiline çıkarken de yine güvendiğim bu markanın güneş koruyucularını kullanacağım. Bebekler için en sağlıklısını en doğalını düşünüp üretmişler. Hepinize tavsiye ediyorum memnun kalacağınızdan eminim.
Biobaby.com.tr bebek ürünleri