![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
![]() > >- deniz kum güneş
> >- yumruk tekme kafa > >- mazhar fuat özkan > >- at avrat silah > >- Metin Ali Feyyaz > >- ronaldo, rivaldo, ronaldinho > >- fizik, kimya, biyoloji > >- hale, lale, jale > >- back to the future 1-2-3 > >- kulak, burun, boðaz > >- sigara, bira, çerez > >- tekila, erik, tuz. > >- cut-copy-paste > >- yatak, yorgan, yastýk > >- normal, super, kursunsuz > >- raki, beyaz peynir ve kavun > >- gez, goz, arpacik > >- üçlü piriz > >- vatan, millet, sakarya > >- giriş, gelişme, sonuç > >- yol, su, elektrik > >- içki, kumar, kadın > >- inek şaban, güdük necmi, damat ferit > >- para, para, para > >- ctrl-alt-del > >- görmedim, duymadım, söylemedim > >- devlet, mafia, siyaset > >- x, y, z > >- zincir, takoz, cekme halati. > >- aydemir akbaş, bülent kayabaş, hadi çaman > >- hıncal uluç, haşmet babaoğlu, kenan onuk > >- the good, the bad and the ugly > >- aykut kocaman, rıdvan dilmen, oğuz çetin > >- 333 > >- 1.çinko, 2. çinko, tombala > >- ali, veli, maria > >- karpuz, peynir, ekmek > >- domates, biber, patlýcan > >- debriyaj, fren, gaz > >- erman toroglu, sansal buyuka, ugur > >- eyup sabri tuncer > >- ingiliz, fransız, temel > >- 90-60-90 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|