sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > Web - Webmaster > Site Tanıtımları
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz..

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-13-2014, 22:27   #1
Kullanıcı Adı
_SoN_
Exclamation turkforum.net Tamamen kapanmış :(

turkforum.net

Ne facebook ne twitter ne de başka sosyal medya siteleri yokken,resimlerin,şiirlerin,siyasetin hatta dostlukların aşkların paylaşıldığı mekandı,turkforum.net.

Muhabbetlerin,en ateşli siyasi tartışmaların,kavgaların hep anlamlı yaşandığı bir forumdu,daha sosyol medyanın bu kadar aktif olmadığı yıllarda yavaş yavaş yanlış yönetilme siyasette tamamen sola kayma,taraflı olmakla beraber ben veya benim gibi düşünen birçok arkadaşın o güzelim siteden soğumasına sebep olan atanmış sözde yönetim,acaba şuan ki tamamen kapanan siteye giremediğinde yaptıklarından pişman olmuş mudur çok merak ediyorum.

Bir futbol maçı düşünün Galatasaray-Fenerbahçe maç yapıyor,vura vur tüm herşeyiyle maç yapıyor futbolcular,ama zamanla bir şeyler değişiyor her pozisyon Fenerbahçe lehine gelişmeye başlıyor ve Galatasaray lı futbolcular hep kırmızı kartla oyun dışı kalıyor. İşte bizim adaletsiz yönetim varken yukarıda bahsettiğim karşılaşmadaki Galatarsay dan hiçbir farkımız kalmamıştı.Son zamanlarda o taraflı yönetimle yobaz görülmüş ve siteden soğutulmuştuk.Oysa ki türkforum siyasi partiler açıldığında ilk siyasi partiti kuranlardan ve o kadar sol görüşlü arkadaşın olduğu siteden birinci olan çıkanda bizdik.

Zamanla birçok arkadaşımız bizim gibi düşüncelerle terketti forumu,önce ara ara kesintiler başladı,zamanla girilmeyen siteye aylar sonra girer duruma gelmişti forum üyeleri ve parmakla sayılır hale gelmişti sayı,ve son olarak gördüm ki o güzelim siteyi tamamen yok olmaya terk etmiş ve tamamen kapatmışlar.

Gerçekten yazık olmuş,o zamanki dostlukları düşündükçe üzülüyorum,keşke zamanı geri getirmenin bir yolu olsa da hepimiz yeniden elimizden geleni yapsak.

Ama çok geç , sonsuza kadar elveda turkforum.net.

_SoN_
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)