|
Teknoloji - Bilim Teknolojiyle ve bilimle ilgili haberler, araştırma konuları burada |
Seçenekler | Stil |
12-16-2013, 17:07 | #1 |
Bir Türk Firması EuroCloud Awards'dan En iyi Teknoloji Firması Ödülünü Aldı
Turizm alanına bulut tabanlı çözümler sunan CloudArena, Türkiye Cumhuriyeti'nde bu yıl ilk kez düzenlenen EuroCloud Awards'ın TR ayağında, En İyi Teknoloji Şirketi kategorisinde birinciliği aldı. Bu birincilik ile 28 Avrupa ülkesinden adaylar arasında Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil edecek. Cloud Arena'ya EuroCloud Awards'ın Türkiye birinciliğini kazandıran ürünü ise HotelRunner. HotelRunner neye yarar? HotelRunner, hotelinize özel çevrimiçi içeriklerinizi çok kolay bir şekilde yaratıp yaratılan içeriği yönetmenizi, küresel tanınmanızı maksimum noktaya getirmenizi, otelinizi ve müşterilerinizi yönetmenizi ve bunun yanında düşünebileceğiniz tüm on-line kanal ve mecralardan rezervasyon kabul etmenizi sağlayan web tabanlı tesis pazarlama ve yönetim sistemidir. HotelRunner tesisim için neler sağlar? HotelRunner, online oda ve fiyat yönetim sistemi, tesisiniz için pro bir web sitesi ve Facebook sayfası, bütün online rezervasyon ve ödeme kabul edebilme imkanı, müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal medya bilinirliğinizi üst noktalara çıkarmak için kullanacağınız sosyal promosyonlar ve kupon sağlar. Bulut tabanlı servisimiz bilgisayarlarda, mobil cihazlarda aksamaksızın sorunsuz çalışır. HotelRunner otelime yeni müşteriler çekmeme nasıl yardım eder? HotelRunner otel odalarınızı kendinize ait internet sitenizden ve Facebook vasıtasıyla satmanızı; global on-line satış kanalları ve acentelerle entegre olmanızı sağlar. HotelRunner'la hotelimin odalarını satışa sunmak için için ne kadar ücret ödemeliyim? Baştan satın almanız gereken hiçbir şey yok, kurulum ücreti yoktur. Ücretsiz başlayabilir ve gerekli görüyorsanız kullandıkça ödeyebilirsiniz. Hemen şimdi motelinize bir iyilik yapıp otel yazılımları alanında tam olarak uzman bir platforma hotel yönetiminizi taşıyın. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|