sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > İNTERNET KAFECİLER FORUM > vBulletin Destek Forumu > vbulletin Kurulumu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 05-08-2013, 16:37   #1
Kullanıcı Adı
_SoN_
Exclamation vbulletin kurulumu

Vbulletin Kurulumu Resimli Anlatım
1.. Adım : Bu adımımızda FTP Yöneticimizi Açıyoruz.. Yukarıda Host name yazan yere site adını kullanıcı adı yazan yere ftp hesabımımızın kullanıcı adını password yazan yere şifremizi giriyoruz ve karşımıza sunucuda yüklü bulunan hesabımızın dosyaları çıkıyor…. Ana dizine gitmek için 2 numara ile işaretlenmiş olan public html dosyasına çift tıklıyoruz..
2.. Adım: Bu adımımızda upload adlı, içinde vbulletinin php dosyalarının bulunduğu klasörü ftp yöneticisi aracılığıyla sunucumuza upload ediyoruz..
3.. Adım : Bu adımda cpanele giriyoruz sitemizin adresinin sonuna / cpanel yazmamız yeterli..
4.. Adım : Bu adımda veritabanı oluşturacağız bunun için resimde işaretli yere tıklıyoruz..
5.. Adım : Veri tabanımızın adını veriyoruz
6.. Adım : Veritabanı ayarlarına devam ediyoruz ayarları resimdeki gibi yapıyoruz….
7.. Adım: Veritabanı yetkilerini veriyoruz….
8.. Adım : Veritabanımızı başarıyla oluşturduk….
9-10.. Adım : Forum yolunu verme
11-12-13-14.. Adım : Config dosyasını indirip editleme ve geri yükleme
15.. adım: Bu adımı resimli anlatmadım…. Bütün bu işlemleri sırasıyla doğru bi şekilde yaptıktan sonra internet explorın adres satırına siteadi.com/install/install.php yazıyoruz ve sürekli ileri diyoruz yani next diyoruz….
16.. adım: Kaşımıza bu ekran gelince gerekli editlemeleri resimdekini örnek alarak yapıyoruz ve next demeye devam ediyoruz….
17.. adım : Admin bilgilerini ayarlama ( User name admin kullanıcı adıdır.. Password şifre password again şifreyi yeniden girin mail kısmına admin mailini girin)
18.. adım : Bu adıma göre install dosyasını silmemiz gerekiyor.. FTP yöneticinisi açın ve install klasörünü güvenlik için siliniz..
Kurulum Bitti Forumunuzu Güle Güle Kullanın
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)