|
Galatasaray Aslanlarla alakalı tüm haber ve yorumlar burada. |
Seçenekler | Stil |
09-29-2012, 10:27 | #1 |
Orduspor 2 - Galatasaray 0
Terim, “Benim takımım iştahlı, coşkulu oynamıyorsa, birtakım şeyler de bize doğru olarak dönmez. Ama ben her şeyde hayır ararım. Braga maçı öncesi belki de iyi olmuştur” dedi. Galatasaray-"Bu yenilgi belki de hayırlı olmuştur" Aslan’ın hocası Fatih Terim, maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Orduspor’u tebrik ederek sözlerine başlayan tecrübeli hocanın basın toplantısından öne çıkan ifadeler şöyle: - Hasan Kabze, Yiğit ve Stancu’yu Galatasaray’dan transfer olduktan sonra nasıl oynanması gerektiğini gösterdikleri için tebrik ediyorum. - Benim takımım iştahlı, coşkulu oynamıyorsa elbette birtakım şeyler de bize doğru dönmez. - 45 dakika hiç pozisyon vermedik ama 2 gol yedik. Bazen olmaz yani, ne yapsanız olmaz. - Hasar tespitimizi yarın yapacağız. Hem fiziki hem psikolojik olarak hasarlıyız. - Ben her şeyde hayır ararım. Belki de Braga maçı öncesi iyi oldu. Umarım bizi hayırlara götürür. - Orduspor’un son galibiyetinde ben oynuyordum. Mağlup olmanın nostaljisi yok (gülüyor). - Eboue’nin penaltı beklediği pozisyonda faul yoktu, ben olsam Eboue’ye sarı kart gösterirdim. - Şu anda ikinci sıradalar, biz hâlâ lideriz, demek ki arkamızda ‘Ordu’ var (Terim bu espriden sonra da güldü). |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|