Site adresi :
http://www.masterfotokopi.com
Kategorisi : Eğitim
Açılış Tarihi : 29.07.2010
Açık öğretim fakültesi ve açık öğretim lisesinde okuyan birçok öğrenci için çeşitli ileşitim teknolojilerinden yaralanarak öğrenmesini sağlayan bir çok çağdaş uygulama adımıyla günümüzde bakılmaktadır.Gelişmekte olan ve açık öğretim uygulanan birçok ülkede bu eğitim yoluyla birçok meslek gurubundan insana rastlamak mümkün hale gelmiştir.
Açık öğretim liseleri ve açık öğretim fakülteleri ülkemizde birçok öğrencinin de aktif olarak devam ettiği okullar halindedir.Açık öğretim lise ve fakültelerinde artık kolay bir kaynağa ulaşmak mümkün.Dilediğiniz
açıköğretim sınav sorularına ulaşabileceğiniz ve dilediğiniz bölümün kitapcığını tekbir adres ile evinize kadar taşıyabilirsiniz.Son 11 yılda çıkmış açık öğretim soruları ve açık öğretim sınav sorularına
www.masterfotokopi.com adresinden kolayca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca
aöf çıkmış sorular ve
aöf sınav soruları ile sitemizden sipariş verebilir,kapınıza kadar kargo teslimat ile kolay ve hızlı ödeme yapabilirsiniz.
Açık öğretim fakülteleri kadar
açık öğretim lise çıkmış sorular ilede dilediğiniz bölümün dilediğiniz alanından sipariş verebilirsiniz.Detaylı bilgi ve sipariş için
www.masterfotokopi.com adresinden ulaşabilirsiniz.