En iyi atari oyunları
Küçükken atari oyunları vardı. 90'lı yıllarda çocuk olanlar epey tecrübe etmiştir. 999 in 1 oyunlarını hatırlamayan genç yoktur diye tahmin ediyorum.
atari oyunları, bizler için çok büyük anlamlar ifade ediyordu. Okullarda CD yerine atari kasetleri el değiştiriyordu. Erkek çocuklar için özellikle tsubasa oyunu ve mustapha oyunu epey önemliydi. Bir de atari salonları vardı. Burada envai çeşit oyun bulunur lakin paylaşılmazdı. Sanırım ticaretin bir gereği olarak böyle bir şey düşünülmüştü. Ataride oynanan her oyunu bulabilen biri ne yazık çıkmamıştı. Kız çocukları da genelde süper mario oyununu oynardı. Bir de ördek avlama oyunu vardı. Sanırım bunu herkes hatırlar. Atarilerin yanında gelen silah ile bu oyun oynanıyordu. Acaba sistemi nasıldı? Ben küçükken buna epey kafa yordum ama o ördekleri hala nasıl vurabildiğimizi anlamış değilim, bilen beri gelsin. Artık
atari oyunları oynamak için yapmanız gereken tek şey atari oyunları internet sitesine girmektir. Evet, her şey artık bu kadar basit. Atari oyunlarının hala oynandığını görüyorum. Bireysel olarak da mustapha oyununu sık sık oynarım. Grafiklerdeki o amatör ruh ne de güzeldir.