Trabzonspor'a geldikten sonra ilk antrenmanında hayatında ilk kez kar yağışı gören, ardından trafik kazası geçiren, vize problemi nedeniyle hazırlık kampına geç gelen Kolombiyalı son iki resmi maçta attığı beş golle adeta geçen yılın acısını çıkardı
Trabzonspor’un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez, Bursaspor ile yapılan Süper Kupa maçında 3 ve ligdeki Ankaragücü maçında da 2 gol atarak sezona iyi bir başlangıç yaparken, geçen senenin de adeta acısını çıkardı.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) 2009 yılının en golcü oyuncular sıralamasında Deportiva Junior de Barranquilla takımında 43 maçta attığı 30 golle 4. sırayı elde eden ancak devre arasında geldiği Trabzonspor’da lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere 15 maçta forma giymesine karşın sezonu golsüz tamamlayan Teofilo, bu sezon attığı gollerle hem hayat bulurken hem de takımına önemli katkılar sağladı.
Trabzon’a geldikten sonra trafik kazası geçiren, sezon öncesi vize sorunu nedeniyle kampa geç katılan Teofilo, çıktığı ilk idmandada kar yağışı görmüş ve çok şaşırmıştı.
‘Çok çalıştım’
Kolombiyalı oyuncu, Trabzonspor’da artık uyum sürecini geride bıraktığını kaydederek, "Antrenmanlarda çok çalıştım. Hocam ve takım arkadaşlarım bana büyük destek verdi. Sezona gollerle başlayarak büyük moral buldum. Önümüzde Liverpool maçı var. Bu maçta avantajlı sonuç elde etmek istiyoruz” dedi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.