![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Oldukca genis bir araziye yayilmis 18 delikli bir kulupte golf oynayan
> >adam, kacinci delikte oldugunu sasirmis.. Az ilerisinde oynayan bir kadin > >gormus. Ona dogru yurumus.. 'Kacinci delikte oynadigimi sasirdim da' > >demis.. 'Ben 7'nci delikte oynuyorum' demis kadin. Siz benden bir delik > >geride oldugunuza gore, 6'da olmalisiniz.. Adam tesekkur edip oyununa > >donmus.. Bir sure sonra, gene oynadigi yeri sasirmis. Kadin az > >ilerisinde.. Ona kosmus gene. 'Ben 14'uncu delikte oynuyorum' demis kadin.. > >Siz benden bir delik geride oldugunuza gore, 13'tesiniz..' Adam oyununu > >bitirince kulubun barina gitmis. Bakmis kadin barin ucunda oturuyor. > >Yanindaki tabureye oturmus, 'Tesekkur ederim tekrar' demis.Size bir icki > >ismarlayabilir miyim?.. Laf lafi, laf kapiyi acarken, adam kadina 'Ne is > >yaparsiniz?' demis.. 'Ben Satis Muduruyum' demis, kadin.. 'Ne tesaduf, ben > >de Satis Muduruyum' demis adam ve sormus.. 'Ne satiyorsunuz?..' > >'Soylersem gulersiniz'demis,kadin.. Soz vermis adam gulmeyecegine.. 'Orkid > >satiyorum ben' demis, kadin.. Der demez adam oyle bir gulmeye baslamis ki, > >tabureden dusmus, yerde gulmeye devam etmis, tepinerek.. Kadin > >'Soylemistim guleceginizi. Siz de soz vermistiniz, oysa' demis, hafif > >ofkeli.. > >'Yok' demis adam.. 'Yok..Size gulmuyorum. Ben de tuvalet kagidi satiyorum > >ve sizden hala bir delik gerideyim!..' > > alıntı.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|