![]() |
|
SonForum Muhabbet Arkadaşlarınızla içinizden geldiği gibi sohbet edebileceğiniz bölüm ,sıkıntılarınızı sevinçlerinizi paylaşmaya bire bir .Sadece üyelerimiz bu bölümü görebilirler. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ya geçengün pcye, açsana şu dosyayı dedim eve dönerken trafiğe yalvardım, hadi hadi yürü artık bazen windowsa kızıyorum hata verince, ben bişey yapmadım neden hata veriyosun diye sonra mesela aradığım bişeyi bulamayınca nereye gittin daha demin burdaydın diyorum sinek geldiiğinde dövecem şimdi bak işin yokmu falan diye kızıyorum nasıl kurtulabilirim bu hafif sıyırma hallerinden ? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
#2 |
![]() sen istersen bi bakırköye geç hee
![]() şaka şaka valla o herkese olur bende önüme gelen herşeyle konuşuom bazen bu cetvelimde oluo birşeyin vidasıda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() geçende marketten çkolata aldk çkolatalara görüşrz dedim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() valla prenses sen gidicisin hee
![]() istersen bakırköyde doktor tanıdıklarım var senn için bişeyler ayarlarım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() valla bnmde var bi arkadaş bn yatarsam odagelecek benle
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() gelsin gelsinn
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu fazla sürmesin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() fazla önmli bişey değil bu ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ee deli değilm yaw ben
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bunlar hafif sıyırma halleri değil
günlük yaşantımız da bu gibi şeyler herkese olur örneğin : yolda yürürken bi adam taşa çarpar cvp: hay senin gibi taşın ben nerden çıktınsa falan filan gibi senin söylediklerinide herkes söyleyebilir ben söylerim yani arada takma kafana bişeyin yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|