|
Kitap Dünyası Kitaplarla ilgili tüm paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
03-24-2010, 10:21 | #1 |
Yatak Odası Diyalogları(Birol Güven) Özeti,Konusu,Karakterleri
Yazar : Birol Güven
Yayın evi : Alfa ISBN : 975-297-820-7 Basım Tarihi : Kasım 2006 14 x 20 cm, 160 sayfa Türkçe, Karton Kapak Monotonlaşmış cinsel yaşam komedisi Birol Güven TV'de anlatamadıklarını yazıyor! Ortaya karışık yaşadığımız, Türk usulü hayatımızın keskin bir gözlemcisi o. Toplumun dikiz aynası. O hep bize bizi anlattı. Mutfaktaki gizli kamera, salondaki ayna gibiydi. Türk tipi sitcomların mimarı, bu defa 'özelimizi' anlatıyor: ilişkilerdeki komik hallerimizi, gizli kafa içi seslerimizi ve 'Yatak odası diyalogları'nı. Akıcı, keyifli ve komik, biraz da yol gösteren, 'okunası' bir kitap. - Mümin Sekman K: Ben o koltukta sevişemem, orada dün akşam babam oturuyordu. E: Sevişmek için bizim kadar uzun zaman harcayan başka bir çift yoktur! K: Evet, sadece 3 dakika! E: Hayır,2 saat 3 dakika.2 saat ikna,3 dakika sevişme! K: Beni ikna etmeye harcadığın zamanı, bana ilgi göstermek için harcasan bunların hiçbiri olmaz... K: Bir erkek yeni tanıştığı bir kadını yatağa atmak için ne kadar uğraşıyorsa sen de beni yatak odasına götürmek için o kadar uğraşacaksın. E: İyi de ben her seferinde sıfırdan başlayacaksam neden evlendim ki? K: Sevişmek uzun ve zorlu bir süreç, yatak bunun en son aşaması. Ama sen hep en sondan başlamaya çalışıyorsun. Biraz uğraşacaksın. E: Bende hiç giriş gelişme bölümleri yoktur. Sadece sonuç vardır. K: Erkek için cinsellik sıcak suya karıştırılıp hemen içilen Nescafe'dir, kadın için ise kısık ateşte yavaş yavaş pişirilmiş köpüklü bir Türk kahvesi. E: Çiçeği gönderen biz, evlenme teklif eden biz, sık sık 'seni seviyorum' demek zorunda olan biz, küçük sürprizler yapmak zorunda olan biz. Eee, siz kadınlar ne yapacaksınız? K: Erkek olmak yan gelip yatmak değildir. Biz kadınların sırtını yere getirmek kolay iş değildir! (Tanıtım Yazısından) |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|