|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
02-16-2010, 23:00 | #1 |
Eldiven almak ne kadar zor olabilir?
Adamın biri yolda giderken gözü , yeni acılan mağazaya takılmış ve bir gireyim bakalım neler var demiş, girmiş mağazaya. Güler yüzlü bir tezgahtar adamı karşılamış.
Tezgâhtar - Buyurun efendim, hoşgeldiniz, mağazamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size nasıl yardımcı olabiliriz? Ne bakmıştınız? Adam - Merhaba. Bana eldiven lazım. Tezgâhtar - Lütfen su bolüme geçin, oradaki tezgahtar sizinle ilgilenecek. Adam - Merhaba. Bana eldiven lazım. Tezgahtar - Hoşgeldiniz, kışlıkmı , yazlık mı istiyorsunuz? Adam - Kışlık. Tezgâhtar - Öyleyse lütfen su bolüme geçin, oradaki tezgahtar sizinle ilgilenecek. Adam - Merhaba , bana eldiven lazım. Kışlık. Tezgahtar - Merhaba efendim, deri mi yoksa yün mu ? Adam - Deri. Tezgahtar - Öyleyse lütfen su bolüme geçin, oradaki tezgahtar sizinle ilgilenecek. Adam - Merhaba , bana eldiven lazım. Kışlık ve deri. Tezgahtar - Merhaba efendim. Gerçek deri mi istiyorsunuz yoksa sahte deri mi ? Adam artık sinirlenmeye başlamış. Adam - Gerçek deri. Tezgahtar - Su bolüme geçin lütfen, oradaki tezgahtar sizinle ilgilenecek. Adam - Eldiven istiyorum. Kışlık ve gerçek deri . Tezgahtar - Tabi, kollarınızı uzatırmısınız, parmaklarınızıda iyice açın. Adam - Tabi, buyurun. Tezgahtar - Yandaki bolüme geçin lütfen. Adam - Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, ben eldiven istiyorum. Verinde gideyim. Tezgahtar - Telaşlanmayın, siz gerçekten nasıl bir eldiven arıyorsanız, size en uygun eldiveni alacaksınız. Biz sizi maksimum derecede memnun edebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Eldiveninizin bu paltoya uygun olmasını mı istiyorsunuz ? Adam birazda bağırarak Adam - Evet Adam bir sonraki tezgahtarın yanına gider. Adam - Ben kışlık, gerçek deriden , fermuarlı, bu paltoya uygun , bu ellere giyebileceğim bir çift eldiven istiyorum. Tezgahtar - Tabi efendim. Fermuarlı mı olsun , çıtçıtlı mı ? Adam - Fermuarlı. Tezgahtar - Su tezgahtarla görüşmeniz gerekiyor. Tam bu sırada kapıdan içeri bir adam girer. Bir elinde altından beton parçaları dökülen klozet, obur elinde tuvalet duvarından birkaç parça fayans, bağırır. - İşte bu benim tuvaletim, buda tuvaletimin fayansı, d.tümü de dün size gösterdim, artık verin şu tuvalet kağıdını |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|