sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-28-2010, 12:41   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart Kavak Anadolu Lisesi

Okulumuz, Samsun ili Kavak İlçesinde duyulan ihtiyaç ve isteğe bağlı olarak 2005 yılında geçici bina olarak tahsis edilen Halk Eğitim Merkezinde eğitim-öğretime başlamıştır.

Kavak Anadolu Lisesinin 2005-2007 yılları arasında iki yıl
eğitimi sürdürdüğü Halk Eğitim Müdürlüğü binası
Kavak Anadolu Lisesi, kendisine tahsis edilen geçici binasında 2005/2006 ve 2006/2007 öğretim yıllarını tamamlamıştır. İçinde bulunduğumuz 2007/2008 eğitim-öğretim yılında ise Halk Eğitim Merkezi Binası okulumuza yeterli gelmediğinden 19 Mayıs İlköğretim Okulunun 2 binasından birine taşınmıştır. Eğitim öğretimini halen burada sürdürmektedir.

Halen eğitim-öğretim eğitimi sürdürdüğümüz okul binası
Kavak Anadolu Lisesini kendi binasına kavuşturma çabaları sonuç vermiş ve Hayırsever vatandaşımız Rıdvan ÇELİKEL yapımını üslenmiştir. Okulumuzun inşaatı halen devam etmektedir. Yeni okulumuzun inşaatının tamamlanıp 2008/2009 öğretim yılına kendi binasında başlaması planlanmaktadır.

Okulumuzun halen devam eden inşaatı
2005/2006 yılında 56, 2006/2007 öğretim yılında 113 öğrencisi olan Kavak Anadolu Lisesinin 2007/2008 öğretim yılında 9, 10 ve 11. sınıflarda okuyan 163 öğrencisi bulunmaktadır.

Okulumuz, İlçe öğrencileri dışında Havza ve Asarcık başta olmak üzere çevre ilçelerden ve Samsun ilinden talep görmektedir. Samsun ve Havza’dan kendi imkanları ile okulumuza taşımalı gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Öğretmen ve idari kadro olarak okulumuzda Müdür, Müdür Yardımcısı ve 11 kadrolu öğretmenimiz bulunmaktadır. Okulumuza yeni gelecek öğretmenlerle kadromuz güçlendirilmeye devam edilecektir. Öğretmen-veli diyaloğu çok sağlam bir şekilde devam etmektedir. Aileler okula yoğun bir ilgi göstermekte ve destek sağlamaktadırlar. Okul-Aile birliği ve öğretmenlerimiz okulumuzun güçlü yönlerini oluşturmaktadır.

Öğrencilerimiz çeşitli etkinliklere il ve ilçe çapında katılmakta ve okulumuzun sesi duyurulmaktadır. ”Beklenti” adlı dergimizle okulumuz çevreye açılmaktadır. Öğrencilerimiz üniversite sınavlarına yönlendirilerek hem sınavlara hem geleceğe hazırlanmaktadır. Her öğrencimizin başarılı bir şekilde eğitimlerini bitirip hayata ve üst öğrenime hazır hale gelebilmesi için tüm öğretmenler ellerinden gelen özveriyi göstermektedir. Öğretmenlerimiz, öğrenciler lehine yapabilecekleri her şeyi görev kabul etmektedirler. Bunun için okulumuzda ek olarak hafta sonu kurs çalışmaları yapılmaktadır.

KAVAK ANADOLU LİSESİ
Adres : İstasyon Cd. Kavak-SAMSUN
Tel-fax : (362) 7414884

e-posta: [email protected]
[email protected]
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)