sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Liseler ve Üniversiteler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-25-2010, 10:50   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart Çivril İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çivril İmam-Hatip Lisesi 1975-1976 öğretim yılında Çivril Kur’an Kursunun 2. katında 119 öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamış.1976-1977 öğretim yılında yeni camii bahçesine inşa edilen binada orta kısım sınıfların öğretim yapması sağlanmıştır.
Bu arada Okul Koruma Derneğinin teşebbüsü ile Tarım Bakanlığından temin edilen Kızılcasöğüt Kasabasındaki 6.000 m2 ‘lik alana yeni okul binasının yapılma sına 125 TL ile başlanmıştır.1977 yılı mayıs ayında okul yeni binanın bodrum katına taşınmıştır.1977-1978 öğretim yılında zemin kat inşaatı bitirilmiştir.Daha sonra Okul Koruma Derneğince 2. kat yaptırılmıştır.Binanın 3. katı ile ek bina inşaatı Bakanlıkça yaptırılarak 1985-1986 öğretim yılı başında okulumuz bitişik iki blok halinde bir eğitim ve öğretim binasına kavuşmuştur.
1985-1986 öğretim yılı başında okul bünyesinde 100 kişilik Devlet Parasız Yatılı Pansiyonu açılmıştır. Artan ihtiyaçların karşılanması ve geleceğe yönelik bir çalışma olarak da dernek tarafından 25 Mayıs 1990 yılında 300 kişilik yurt binasının temeli atılmıştır. Sözü edilen yurt binası 1995 yılı ekim ayında hizmete açılmıştır. 29.05.1996 tarihinde mevcut okul bahçesine ilaveten aynı Bakanlıktan 8960 m2 daha arsa temin edilmiş olup, bahçe her çeşit tesisin yapılmasına müsait hale gelmiştir. Ayrıca okul bahçesi dahilinde okul koruma Derneği ve Köy hizmetleri Müdürlüğünce Ekim 1987 yılında temeli atılan Tatbikat Camii hizmete açılmıştır. Buna ilaveten iki adet minare Okul Koruma Derneği ve Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır.
1993-94 öğretim yılında Çivril Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İmam-Hatip Lisesi iki adet Hazırlık sınıfı ile eğitim ve öğretim başlamıştır.

Okula özel bir isim verilmişse veriliş amacı : Verilmemiştir.

Okulun özellikleri : Devlet Parasız Yatılı , Gündüzlü , Karma eğitim görmektedir.

ADRESİMİZ : Kızılcasöğüt Kasabası Çivril/DENİZLİ TELEFON. NO : 0 (258) 713 12 48 – 713 18 23 FAX NO : 0 (258) 713 51 20 MAİL ADRESİ [email protected] WEB ADRESİ
www.civrilihl.com
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)