|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-22-2010, 12:24 | #1 |
Nafiye-Ömer Şevki Cizrelioğlu Lisesi
MİSYONUMUZ
Okulumuzda; Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilerek, kendisi ve çevresiyle barışık, hedefini bilen, başarılı, üst öğrenimine hazırlanan, problemleri çözebilen, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, yenilikçi,atılımcı, 21.yüzyılın yüksek değerlerine cevap verebilecek becerilere sahip öğrenciler yetiştirmek için varız. VİZYONUMUZ İstiyoruz ki ; Okulumuzda birinci öncelik, öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun İstiyoruz ki ; Veli öğrencisini gönderdiği okuldan gurur duysun İstiyoruz ki ; Öğretmenler ve öğrenciler, öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutluluk duysun İstiyoruz ki ; Çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp, okuluyla övünsün İstiyoruz ki ; Okulumuzda yer alan herkes, her zaman gelişime ve değişime açık ve üretici olsun İNANDIĞIMIZ İLKELER Öğrencilerde gerçekleştirilmesi gereken en önemli kavram öğrenme olmalıdır Eğitim ve öğretim sürecinin merkezinde öğrenci olmalıdır Eğer bir öğrenci hoşgörü ile yetiştirilmişse, sabırlı olmayı öğrenir Eğer bir öğrenci desteklenip yüreklendirilmişse kendine güven duymayı öğrenir Eğer bir öğrenci güven ortamı içinde yetişmişse, inançlı olmayı öğrenir Nafiye Ömer Şevki CİZRELİOĞLU LİSESİ Adres: Yılmaz Güney Caddesi Metropol Kavşağı Kayapınar Diyarbakır Telefon: 0 412 257 10 20 E-Mail : [email protected] |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|