![]() |
|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() MISYONUMUZ:
Saglikli iletisim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenli, üretken ve yaratici, gelismelere açik, kendisi ve toplumla barisik, teknolojik gelismeleri takip eden, ögrenmeye merakli, ATATÜRK ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çikan bireyler yetistirmektir. VIZYONUMUZ : Gelenegi ve degisimi bütünlestirerek gelecegi elinde tutan,çagdas bir okul. 30 kisilik siniflarda bilgisayar destekli ve ögrenci merkezli uygulanan egitim ve ögretim. Modern Laboratuarlarda yapilan Fen, Fizik, Kimya, Biyoloji dersleri. Profesyonel ögretmenlerle çagdas ilimler ve yorumlar ögrenimi. Öz benligi gelistirmeye yönelik duygusal egitim. Güler yüzlü ortamda “önce insan” anlayisindan yola çikarak hazirlanan bir ortam ile mutlu yarinlara . SUSURLUK LISESI TARIHÇESI Okulumuz 1950 - 1951 Egitim ve ögretim yilinda bu günkü Beseylül Ilkögretim Okulu'nun bulundugu yerde “SUSURLUK ORTAOKULU” adiyla ögretime baslamis; 1951 - 1952 yilindan itibaren yine bugünkü (Inebey Ilkokulu) Ilçe Milli Egitim Müdürlügü binasinin bulundugu yerde egitim ve ögretime devam etmistir. Bu binada 5 yil kalinmis; 1956 - 1957 egitim ve ögretim yilinda daha öncesinde insasina baslanarak tamamlanan yeni “ORTAOKUL” binasina geçilmistir. Ögrenci sayilarinin artmasi karsisinda, ihtiyaca cevap vermeyen binada çare aramak üzere ve ileriki günleri düsünerek 1962 yilinda Lise Yaptirma ve Yasatma Dernegi kurulmus ve dernegin çabalariyla yeni bina yapilmasi tesebbüsüne geçilmistir. Bu binada önceki Ortaokul binasinin batisindaki iki katli 16 derslik olarak insa edilmis, iki bina arasi yine iki katli koridorla birbirine baglanmistir. Lise binasi niyetiyle insaatina baslanan, fakat kabul sekliyle “Ortaokul Ek Insaati” olarak geçen bu binada 1968 - 1969 yilindan itibaren “LISE“ ögrenimi de yapilmaya baslanmistir. 1968 - 1969 Egitim ve Ögretim yilinda 119 ögrenci ile tedrisata baslayan Susurluk Lisesi Egitim ve Ögretim yili sonunda Edebiyat kolu 24, Fen kolu 34 olmak üzere toplam 58 ögrenci ile ilk mezunlarini vermis bulunmaktadir. 2004 -2005 egitim yili sonunda toplam 4688 mezun vermistir. 1995 Egitim ve ögretim yilinda “YABANCI DIL AGIRLIKLI LISE” nin okul bünyesinde açilmasiyla, egitim ve ögretim yapilanmasi degisen Susurluk Lisesinde 7 adet 9. sinif 10. ve 11. siniflarda da Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Türkçe - Matematik alanlari olmak üzere 24 derslik bulunmaktadir. 1 Müdür, 2 Müdür Yardimcisi, 1 Ögretmenler odasi, 1 Rehberlik Servisi, 1 Bilgisayar laboratuari, 1 Fizik, 1 Kimya ve 1 Biyoloji laboratuari, 1 Kantin, 2 Spor odasi, 1 Okuma Salonu ve kütüphane var olup; 2 personel ve 3 Ögrenci WC leri bulunmaktadir. 2005 - 2006 Egitim ve Ögretim yilinda 670 ögrenciye egitim ve ögretim hizmeti sunmaktadir. Susurluk Lisesi 10600 Susurluk BALIKESİR [email protected] [email protected] 0 (266) 865 19 08 http://susurluklisesi.meb.k12.tr/ |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|