|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-19-2010, 11:48 | #1 |
Kartal Sabiha Gökçen Anad.Kız Mes.Lisesi ve Kız Mes.Lisesi
Adını Atatürk'ün manevi kızı Sabiha Gökçen hanım'dan alan okulumuz Sabiha Gökçen Anadolu Kız Meslek Lisesi olarak eğitime iki hazırlık sınıfı ile 1994-1995 Eğitim -Öğretim yılında başlamıştır.
Bugün 2006-2007 Eğitim -Öğretim yılında ise okulumuz Anadolu Kız Meslek Lisesi , Kız Meslek Lisesi, Pratik Kız Sanat Okulu ve Açık Lise olmak üzere dört okuldan oluşmaktadır. Okulumuz ilk mezunlarını 1997-1998 Eğitim -Öğretim yılında vermiştir.İlk mezun sayımız Anadolu Kız Meslek Lisesinden 49 , Kız Meslek lisesinden 110 öğrencidir. 1994-1995 Eğitim Öğretim yılında Anadolu Kız Meslek Lisesi Bilgisayar ve Hazır Giyim bölümleri ile eğitime başlamış 1995-1996 Eğitim Öğretim yılında da Kız Meslek Lisesi adı altında Hazır Giyim ,Kurum Beslenmesi, Çocuk Gelişimi ve Grafik bölümleri de açılmıştır. Okulumuz 6372 metrekare alana kurulu üç binadan oluşmaktadır. Dersliklerin bulunduğu ana binaya ek olarak Yiyecek-İçecek bölümünün kullandığı Yemekhane, Çocuk Gelişimi Bölümünün kullandığı Uygulama binası yer almaktadır BÖLÜMLER Bilişim Teknolojileri alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI Grafik ve Fotoğraf alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI Yiyecek-İçecek Hizmetleri alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ALANI Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Giyim Üretim Teknolojisi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Adres: Orhantepe Mahallesi. 5. Sokak. Enstitü Arkası Cevizli/Kartal/İstanbul Tel : 0216 383 07 77 Fax: 0216 383 23 45 Mail: [email protected] [email protected] [email protected] fadimekiy@sgakml.k12.tr [email protected] [email protected] |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|