![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() alo santral beni piskopata baglar misiniz?
- sevgili sapık, sizi sapıklarla baş etme yöntemleri servisimize yönlendiriyoruz. lütfen bekleyiniz. - arrghhh... bekle dedi ya!!! psikopata bağlandım ben - beklediğiniz için teşekkür ederiz. - alo santral beni psikopata bağlar misiniz? - psikopat kalmadi elimizde. isterseniz sizi, manik depresif ya da psikoz grubumuzdan, sizofren sahibi bir arkadasa yonlendireyim? -alo santral beni psikopata bağlar mısınız, eki ekiii. -bi saniye bağlıyorum. -..??? -alluuuuuu. ne var uleyynn. kimsaaaannn? aluuuu? -(yusuf yusuf)... - alo santral, beni psikopata bağlar mısınız?* - bi saniye, - .... - iyi akşamlar efenim... her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa... - hayııııırrrrrr... - bak bir de utanmadan hayır diyor. sen önce bi cevap ver, tüneli kaçmak için mi kazdınız? - ühüüüüüü - buyrun ben piskopat + ayy yanlış bağladılar galiba ben tribe bağlanmak istemiştim - çocuk bahcesimi nan bura ... incik boncukmu oynuyoruz + ayy siz beni en iyisi "yusuf yusuf" a bağlayın +piskopata bağla lan benii - peki efendim!şimdii 34525tuşlarına basın sonra 423482tuşlarına basın +bastım!! - şidi 4765468 ve 2322414 tuşlarına basın +heeee - pardon bilgisayar açık diilmiş!!bidaa lütfen +başlatma lan tuşundan kuşundan getirtme beni orayaaa - ben bu işi biliom ya!!bağlandınız beyfendi +sensin lan beyfendi it oğlu it!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|