|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-08-2009, 14:01 | #1 |
( Ç )alma Mavİlerİmİ
En sevdiğim renkti mavi
Hırçın dalgalı yıllarımda Umudun , coşkunun rengi... Kanımın en deli aktığı anlarımda En masum sevdamın rengi Ve puslu bir mavilikti yine Kaybettiğim zamanlarda Vazgeçmişliğin dinginliği Ben maviyi bir çif göz bebeğinde Sevmemiştim oysa... Gece hüznü bir karanlıkta Zifir karası gözlerde İkamet edeken bir kara sevda Kurulması mubah bütün hayallerin Olası en açık rengiydi mavi... Düşlerin en saf Aşkın en yalın hali... Gelişlerinde içime dolan Sevinç okyonusunun Gidişlerinde... Gözlerimden sızan acıya inat Kaldırdığım başımın , dumanı Bakışlarımla kaybolduğum Gözyüzünün rengi mavi... Nedense ben seninle hep Masmavi bir dünya kurmak istedim Biliyorum senin hep Keskin çizgilerin oldu Beyaz ve siyahın arası yoktu sende Sevmedin ,sevemedin grileri Ve sen benim kirlenmemiş tek beyazım Beni en zifiri karanlıklarda Bıraktığından beri Avuçlarımda kalan tek şeydi Belki bir deli hüzün mavi... Bilmem nasıl ya da ne kadar Sensizlik gibi sığ Sen gibi derin bir mavi Bazen umudun hayallerin Bazen de sabrın beklemenin Bir okyonusta karayı Özlemenin mavisi... Bu sevdanın rengi Artık hasret mavisi Sevda karası gözlerine Kurban olduğum Ne olursun yüreğimden ( Ç )alma mavilerimi... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|