|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
08-06-2009, 10:45 | #1 |
Zehir Zıkkım SevdaLar Bana..!!
Zehir zıkkım bir kahve içeceğim İçeceğim ya Korkuyorum! Ayılır da, Seni bulamazsam yanımda! Sarhoşsam deli divane Hasretinden Sebebimsin Yangınlardayım Senden sonra bu haldeyım.Bitti dediğin gunu hıc unutma eylül;dü yaz kenara..Ayyaşa vurdum yüreğimi.esrarlı gecelerde Karanlıkları örttüm üzerime..Paslı kırık dokuk bır hayat yasadım.Gunlerce aylarca..Dokundurtmadım kalbime yeni sevdaları..Anlayanlar anladı.Anlamayanlara ben anlattım..Dokundurtmadım anason kokulu sevdama .Hepsı gittiler.. Sevdayı sevdaya sattım kaç kere Olmadı Yangını yangınla söndürdüm kaç gece Olmadı Hep senden yana bir tarafım eksik Hep senden yana bir tarafım öksüz kaldı Hadi sor bana .Sor anlatayım bugulu camlara kac kere adını yazdıgımı.Kackere yalnızlıgımı denız kenarlarda dalgalara sattıgımı.Kac kalbı senden sonra paramparca yaptıgımı.kırıklarımı cıkıklarımı sor bana..Zamanları nasıl durdurgumu..senleri cıkarıp.yenıden nasıl yasadıgımı hadi sor bana ve anlat bana Hadi anlat bana Zamanın durduğu o takvimleri anlat Hadi anlat bana gidişini Hiç mi sevmedin di Hiç mi Hiç mi beni Cevapladım kendı kendıme Sana sorduklarımı..Her cevapta hırslandım .Öfkelendım küfrettim Senle ılgılı meteryallerı senden kalanları yırttım kestım attım dagıttım yaktım..ama bir seni evet seni atamadım.Birde ayrılıgı satamadım. Bulamadım panzehirini O yuzdendır ele ele dolaşanları gördüğümde gozlerımın nemı… Zehir zıkkım bir kahve içeceğim İçeceğim ya Korkuyorum! Ayılır da, Seni bulamazsam yüreğimde! Ya ayılır da Yüreğimi bulamazsam yüreğimde Seni bulamazsam yanımda Hani, gidenler unutulurdu ya Hani, yıllar yaraları kapatırdı ya Bu kanayan ne mısralarda? Beni, kan tuttu yine Susuz içtiğim anılarda dize dize Dize geldi şiir Dile geliyor ayyaş kalemimde Kıyamıyorum! Kahveler sizin olsun En tatlısından panzehir aşklar da Zehir zıkkım sevdalar bana Zehir bana Zıkkım bana Sevdalar bana... aLıntıdır.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|