Yönetim, Arda´ya hem Metin Oktay´ın 10 numaralı formasını, hem de kaptanlığı emanet etti ve ilginç bir tesadüf ortaya çıktı...
Galatasaray Yönetimi’nin, 10 numaralı formayı ve kaptanlık pazubandını Arda Turan’a verdiği tarihle, Sarı-Kırmızılılar’ın efsane oyuncularından olan unutulmaz 10 numarası Metin Oktay’ın Palermo’ya transfer olduğu gün, aynı zamana denk geldi: 10 Temmuz. Metin Oktay’ın İtalya’ya gittiği zaman tarih 10 Temmuz 1961’i gösteriyordu. Arda’ya ise 10 Temmuz 2009’da bu önemli sorumluluk takdim edildi. Biri Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış Taçsız Kral, diğeri de Türkiye’nin yeni gözbebeği Arda. İşte bu ilginç tesadüf Fanatik'in gözünden kaçmadı.
‘Formayı hak etmiştir’
Yönetimin, “Bu sana Metin Oktay’ın emanetidir” diye onura ettiği genç futbolcu, “Aziz Yıldırım’ın beni istemesine, ‘Ben Galatasaray’ın evladıyım’ diye karşılık verdim. Ben herkesin kendi tarafında güzel olduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum” diye konuştu. Takımın eski başkanlarından Faruk Süren, “Arda, bize şampiyonluklar kazandıran isimlerin giydiği formayı hak etti” derken, Sarı-Kırmızılı taraftarlar da forumlarda genç yıldıza büyük destek verdi.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.