Matteo Ferrari 'Beşiktaş benim için büyük bir şans'
'Beşiktaş benim için büyük bir şans'
Beşiktaş'ın İtalya'nın Genoa takımından transfer ettiği Ferrari İstanbul'a geldi.
Ferrari, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Çünkü hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Beşiktaş benim için büyük bir şans oldu. Birlikte çok güzel zaman geçireceğimizi umuyorum'' dedi.
Şampiyon bir takıma gelmenin sevincini yaşadığını ifade eden Ferrari, ''Everton'da da büyük tecrübelerim oldu ama futboldan öte, yurt dışında olmak bir insan için büyük deneyim demek. Ben de bunu İstanbul'da yaşayacağım'' diye konuştu.
Matteo Ferrari sağlık kontrolünden geçtikten sonra Perşembe günü sözleşme imzalayacak.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.