|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
06-19-2009, 19:01 | #1 |
Kedi Kesme Esnasında Satanist Diyalogları
- tamam lan kesiyorum! alllaaaahekbeeeeeeeerr! - naapıyosun olm?! ne dedin sen?! - allah söyletti lan! kesemicem ben! böhüüü... - lan defol! inek! - allah seni bildiği gibi yapsın pis imansız! beynamaz köpek! - iyice uçtu bu!... - la havle... dur olum kesmiyelim -hani kesecektik -ne bilim olum bilmiyorum kötü oldum işte kesmiyelim -lan nepçim satanistsin -yok abicim ben kesemicem -böle olacağını bilseydim gelmezdim senle -daha iyi bir fikrim var olum kesince hemen ölüyo o yüzden kötü oldum.en iyisi yakmak. -hei?!... bak olm aklıma be geldi -ne geldi lam -haydee unuttum -olm söylesene deli etme adamı -unuttum olm bi dur hatırlicam.... -allah belanı vere ben gidiom lem -abi naaptın allah dedim dinden imandan çıktın -la de get olm senlemi uğraşıcam kafam bozuk ben cumaya gidiyom -başlayacam kedine de sana da -waaaaay şeroooo ajanmısın olm sen nie kandırdın bizi. sen satanist deil misin -ya bildin deilim -neden kandırdın bizi? -naapalım olm başka yolla kız kafalayacağımız yok bari bööle bişi yapem dedim. benim işim bitti ben cuma'ya gidiyorum... -yürü lem pis herif.. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|