|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
05-13-2009, 21:04 | #1 |
Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonely
There you are
buradasın In a darkened room karanlık bir odada And you're all alone ve çok yalnızsın Looking out the window pencereden dışarı bakıyorsun Your heart is cold and lost the will to love kalbin soğuk ve sevme arzusunu kaybetmiş Like a broken arrow tıpkı kırılmış bir ok gibi Here I stand in the shadows burada gölgeler içinde bekliyorum Come to me, Come to me bana gel , bana gel Can't you see that bunu göremiyor musun? Nakarat: [ Nobody wants to be lonely kimse yalnız olmak istemez Nobody wants to cry kimse ağlamak istemez My body's longing to hold you vucudum sana sarılmayı çok istiyor so bad it hurts inside bu çok kötü içimi acıtıyor ] Time is precious and it's slipping away zaman değerlidir ve kayıp gidiyor and I've been waiting for you all of my life ve bütün hayatım boyunca seni bekliyordum Nobody wants to be lonely so why kimse yalnız olmak istemez ,niye Why don't you let me love you niye seni sevmeme izin vermiyorsun Can you hear my voice sesimi duyabiliyor musun? Do you hear my song şarkımı duyuyor musun? It's a serenade bu bir seranat So your heart can find me bu yuzden kalbin beni bulabilir And suddenly your flying down the stairs ve birden merdivenlerden aşağı düşüyorsun Into my arms, baby kollarıma bebeğim Before I start going crazy çıldırmaya başlamadan önce Run to me, Run to me koş bana , koş bana Cause I'm dying çünkü ölüyorum Nakarat I want to feel you deeply seni derinden hissetmek istiyorum Just like the air you're breathing tıpkı soluduğun hava gibi I need you here in my life burda hayatımda sana ihtiyacım var Don't walk away, don't walk away gitme ,gitme don't walk away, don't walk away gitme , gitme No, no, no, no hayır hayır hayır hayır NOBODY WANTS TO BE LONELY KİMSE YALNIZ OLMAK İSTEMEZ |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|