|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
04-09-2009, 13:00 | #1 |
Kazım Koyuncu - Ben Seni Sevdiğumi
Ben seni sevdugumida dünyalara bildirdum, Ben seni sevdugumida dünyalara bildirdum, endirdun kaslaruni,babani,babani mi öldürdun, endirdun kaslarini,endirdun kaslaruni,babani,babani mi öldürdun In dereye dereye de al dereden taslari, In dereye dereye oy al dereden taslari, Geçti bizden sevdaluk,al cebum,al cebumden saclari, Geçti bizden sevdaluk,gecti bizden sevdaluk,al cebum,al cebumden saclari Kiz evinun onüne serecegim kilimi, Kiz evinun onüne oy serecegim kilimi, Oldi hayli zamanlar,gormedum,gormedum sevdugumi, Oldi hayli zamanlar,oldi hayli zamanlar gormedum,gormedum sevdugumi yaz geldi bahar geldi oy acti yesil yapraklar yaz geldi bahar geldi oy acti yesil yapraklar ben sana doyamadum doysun kara,doysun kara topraklar ben sana doyamadum,ben sana doyamadum doysun kara,doysun kara,doysun kara,doysun kara topraklar!!! |
|
|
|
04-09-2009, 13:03 | #2 |
Kazım Koyuncu - Anam Deyi Ki Bana
Anam deyiki bana..! Evkendurayım seni Her şeyin zamanı var Fazla yormayın beni... Anamun bütün derdi Katmak aklımı katmak Evlendirupta beni Ellen kapıya koymak... Anam deyiki bana Niye evlenmiyusun Evleneceğum ana Şu kriz sona ersin Nasıl diyeyim ana Durumu biliyisun Anamun bütün derdi Katmak aklımı katmak Evlendirupta beni Ellen kapıya koymak... Anam deyiki bana Yaşın geldi geçiyi Evlenemedin diye Eller sana güliyi Anamun bütün derdi Katmak aklımı katmak Evlendirupta beni Ellen kapıya koymak... |
|
04-09-2009, 13:04 | #3 |
Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime
Anılar düştü peşime uyumaz oldum Düşlerim vardı yamacına Varamaz oldum Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum Düze çıkmaz yollarım inemez oldım Geçmiş günler düğüm düğüm Çözemez oldum güzelim Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim |
|
04-09-2009, 13:05 | #4 |
Kazım Koyuncu - Ar Ûilifoni
Moton oropa haşo ğurineri Ar ûilifoni osinapu Nenasüani hiüu mendra Şurimşina Gaoropen mara İdare a mcora oçodinuşi Nenasüani Mtel ucepeşüimi Tolisüani mtel tolepeşüimi Çona İdare, idare memaşüvare Mûuri éxenepe sûeri |
|
04-09-2009, 13:06 | #5 |
Kazım Koyuncu - Asiye
Ağasarın balını gel salını salını Adam cebinde taşır senin gibi gelini oy Asiye oy Oy Asiye Asiye tütün koydum kesiye Baban seni veriyi da bir bağa pırasiye oy Asiye oy Sis dağının başında yel püfür püfür esiyor Baban bu yıl kurbanı çifter çifter kesiyor oy Asiye oy |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|